Steakhouse Amadeus Ede

Ede (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

De formule van Restaurant/Steakhouse Amadeus is vaak geïmiteerd, maar nog nooit geëvenaard. Al sinds het prille begin dertig jaar geleden is restaurant een doorslaand succes in zowel onze vestiging in Ede als in Silvolde. Kom met uw dinercheque hier eens heerlijk genieten.

Onze dinerkaart is extreem uitgebreid. Wij bieden alles van vegetarische gerechten tot vis en natuurlijk heel veel soorten vlees. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreide dessertkaart waarbij u uw vingers zult aflikken.

Een bezoek aan Amadeus kan heel goed met de hele familie. Voor de kleintjes heben wij een speciale kinderkaart en na afloop mogen zij een leuk cadeautje uitzoeken. Ook is er speelgoed en zijn er kleurplaten zodat uw kind zich heerlijk zal vermaken.

Voor rokers is er bij Amadeus een speciale rookruimte met prachtige chesterfields waarop u heerlijk kunt loungen terwijl u geniet van uw sigaret of sigaar. Ondertussen serveren wij u een heerlijk aperitief of digestief.

De vleesliefhebber moet absoluut ons vlees proberen uit de dry aged rijpings cel. Vlees wordt hierin weken gerijpt. Wanneer het vlees uit de cel komt voelt het hard en droog aan met een zwarte kant. Wij snijden deze zwarte korst weg en daaronder verschijnt helder rood en boterzacht vlees. Zo heeft u het nog nooit gegeten.

In onze gezellige ambiance is het heerlijk toeven. De open keuken, de mooie decoraties, de warme openhaardjes; alles zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. Voor uw borrel hebben wij een mooie bar.

Wij hopen u snel met uw Dinercheque te kunnen verwelkomen. Parkeren kan gemakkelijk in onze ruime gratis parkeergarage. Tot snel!

Contactgegevens:

Steakhouse Amadeus Ede
Wekeromseweg 1
6718SC Ede
Telefoon: 
0318610473
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Steakhouse Amadeus Ede

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Amsterdamseweg 19
6712 GG Ede
Telefoon: 
0318610313
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Brasserie De Zeven Reuzen
Adres: 
Grotestraat 73
6711 AJ Ede
Telefoon: 
0345510510
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Bakker Bart Ede Grotestraat
Adres: 
Vendelstraat 5
6711 AM Ede
Telefoon: 
0318751377
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Marokkaans eethuis Ima