Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)

Sittard (LI)
Soort keuken: 
Afhalen, Indiaas, Vegetarisch, Vis and Vlees
Omschrijving: 

Restaurant Simla is sinds 1996 hét Indiase Tandoori Restaurant van het Limburgse Sittard. Als u een liefhebber bent van deze kruidige en exotische keuken, bent u hier aan het goede adres met uw Dinercheque! Simla staat bekend om haar authentieke gerechten, snelle en kwaliteitsgerichte service, warme sfeer en betaalbare prijzen. Het enthousiaste en ervaren team hoopt u spoedig te mogen ontvangen! Neem dan ook uw Dinercheque mee.

De veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils met haar vele gerechten met groenten, lamsvlees, kippenvlees, garnalen en zelfs rundvlees. Het meest gekozen gerecht bij Simla is de Thali, dat u ook met uw Dinercheque kunt bestellen. Thali is een groot dienblad met vier verschillende gerechten, dat wordt geserveerd met nan-brood. De Thali is één van de vele gerechten die op traditionele wijze in de Tandoori wordt bereid. Dit is een authentieke Indiase klei-oven, waarin gerechten worden bereid door verhitting van gloeiend hete kolen. Zo ontstaat de heerlijke, echt typische Indiase smaak! U kunt uw Dinercheque inwisselen voor een Biryani. Dit is een traditioneel rijstgerecht met kokos, kruiden, yoghurt en cashewnoten. Geniet van de zowel licht pikante als zoete smaken van dit gerecht! Als u voorzichtig wilt zijn met pittig eten, kunt u altijd om advies vragen bij het vriendelijke personeel.

Bent u met vier personen of meer? Ga dan voor het Speciale Menu van €24,95 per persoon voor een extra feestelijke avond. U krijgt vier verschillende voorgerechtjes, vier hoofdgerechten een kop koffie of lassie. Het is aan te raden om te reserveren voor dit menu. 

Contactgegevens:

Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)
Stationsstraat 17
6131AX Sittard
Telefoon: 
0464521263
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Limbrichterstraat 27
6131EA Sittard
Telefoon: 
0464009222
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Brasserie Murphys Sittard

Sol Grill

Sittard
A la carte and Afhalen
Adres: 
Markt 11
6131EK Sittard
Telefoon: 
046-2040836
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Sol Grill
Adres: 
Stationsstraat 25
6131AX Sittard
Telefoon: 
0654742856
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Tjoet Nyak Dhien