San Marco

Doorn (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Italiaans
Omschrijving: 

Altijd al een keer naar Italië gewild, of zou u nog een keer terug willen? Dat is nergens voor nodig! Kom naar San Marco in hartje Doorn en ervaar Italië op zijn best. In een klein pittoresk dorpje in de buurt van het bijzondere Amersfoort, daar vindt u San Marco. Wij geven u de kans om te genieten van de Italiaanse keuken die over de hele wereld wordt geadoreerd. Moe van de hele dag zitten in een kantoor of hard werken? Neem dan plaats in San Marco en komt tot rust met een van onze heerlijke gerechten. Neem uw dinercheque gerust mee.

Houdt u ook zo van de Italiaanse zon, cultuur, lekkere eten en drinken? Dan kunt u gewoon naar San Marco komen en daar ervaart u het allemaal. San Marco maakt een bezoek aan Italië haast overbodig. Als u maar geen genoeg kan krijgen van de voortreffelijke Italiaanse keuken, dan bent u bij ons meer dan welkom. Bij ons geven wij u de keuze uit de veelzijdige Italiaanse keuken. Zo hebben wij natuurlijk de bekende pizza’s, pasta’s en andere gerechten. Bent u helemaal klaar met de drukte van uw hectische en bewogen werkweken? kom dan bij ons binnenlopen en ervaar de rustige, mediterraanse sfeer in ons restaurant. Ook uw dinercheque is van harte welkom. Bij lekker weer kunt u ook aanschuiven op ons ruime terras. Vanaf ons terras kunt u heerlijk genieten van de meest lekkere gerechten die bij u geheid een glimlach op het gezicht zullen toveren.

Kom dus gauw eens met uw dinercheque binnenlopen of kijk op onze site. Wij zouden u heel graag willen verwelkomen in ons stukje Italië in het mooie Doorn

Contactgegevens:

San Marco
Amersfoortseweg 20
3941 EM Doorn
Telefoon: 
0343-412798
Nationale Diner Cadeaukaart Doorn San Marco

Meer restaurants in de buurt

De Notabelen

Doorn
A la carte, Afhalen, Eetcafé and Lunch
Adres: 
Plein 1923
3941ER Doorn
Telefoon: 
0343415989
Nationale Diner Cadeaukaart Doorn De Notabelen

Bakker Bart Driebergen

Driebergen-Rijsenburg
Afhalen
Adres: 
Traay 111
3971 GD Driebergen-Rijsenburg
Telefoon: 
0343200131
Nationale Diner Cadeaukaart Driebergen-Rijsenburg Bakker Bart Driebergen

Reyck Restaurant Café

Doorn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Driebergsestraatweg 10
3941 ZX Doorn
Telefoon: 
+31343415377
Nationale Diner Cadeaukaart Doorn Reyck Restaurant Café