Roadrunner ( Restaurant accepteert alleen de Diner Cadeau op reserveringen, graag 24 uur van te voren reserveren.)

Dalfsen (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Lijkt het u leuk om uw dinercheque in te zetten op een ongewone plek in Dalfsen? Dan hebben wij een uniek restaurantje voor u in de aanbieding. Met uw dinercheque kunt u sinds kort namelijk ook terecht bij restaurant Roadrunner, een bijzonder wegrestaurant dat is gelegen tussen de weilanden. Het restaurantje heeft een zeer typisch Hollandse uitstraling en beschikt over een zonnig terras met vrolijk gekleurde parasols. Restaurant Roadrunner biedt een speciaal menu aan voor truckers die met hun truck verre afstanden moeten overbruggen, maar ook voor de gewone consument, de buurtbewoner, de vakantieganger en andere reizigers die het restaurant passeren is er genoeg te beleven. U vindt restaurant Roadrunner aan de Hessenweg 60 en u bent er het hele jaar door welkom voor lunch of een goede maaltijd.

Met uw dinercheque kunt u bij Roadrunner terecht voor eenvoudige en overtuigende gerechten. Zo staat op het menu als voorgerecht bijvoorbeeld een tomatencarpaccio met sla, Parmezaanse kaas, croutons en olijfolie of een set van vijf gepaneerde garnalen met chilisaus. Als hoofdgerecht kunt u onder andere kiezen voor truckers gehaktbal of een varkens- of kipsaté. Bent u vegetarisch? Proef dan de wrap met groente. Bij alle hoofdgerechten worden lekkere frites en een frisse salade geserveerd. Indien u dat wenst kunt u in plaats van frites ook gebakken aardappels krijgen!

Wilt u uw dinercheque graag inzetten bij dit eigenzinnige restaurantje bij Dalfsen? Kom dan zeker een keer langs en kom weer helemaal bij krachten na bijvoorbeeld een lange rit in de auto! Uw dinercheque is hier net zo welkom als dat u dat bent dus vergeet deze niet mee te nemen.

Contactgegevens:

Roadrunner ( Restaurant accepteert alleen de Diner Cadeau op reserveringen, graag 24 uur van te voren reserveren.)
Hessenweg 60
7722SH Dalfsen
Telefoon: 
0529467510
Nationale Diner Cadeaukaart Dalfsen Roadrunner ( Restaurant accepteert alleen de Diner Cadeau op reserveringen, graag 24 uur van te voren reserveren.)

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Stationsweg 29
7731AX Ommen
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Landgoed het Laer

Paping Hotel & Spa by Flow

Ommen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stationsweg 29
7731 AX Ommen
Telefoon: 
0529451945
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Paping Hotel & Spa by Flow
Adres: 
Stationsweg 29
7731 AX Ommen
Telefoon: 
0529451945
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Restaurant Vonk By Flow