Ristorante Pizzeria Delfino

Gorinchem (ZH)
Soort keuken: 
Italiaans
Omschrijving: 

U kunt bij Delfino altijd terecht als u even niet de zin op kan brengen om zelf te koken. U kunt altijd aanschuiven voor een heerlijke pizza of pasta gerecht. Omdat ze bij Delfino met veel liefde koken weten ze er voor te zorgen dat iedere gast het naar zijn zin heeft. Om een avondje te genieten moet u een avondje uit eten bij Delfino. Het is vooral genieten omdat u kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Delfino heeft een geweldige locatie, het centrum van Gorinchem. Daarom is het langzaamaan de aangewezen locatie geworden voor de buurtbewoners om een pizza te eten. Het is niet alleen makkelijk te vinden, u kunt ook zonder problemen even naar binnen lopen. U kunt altijd aanschuiven voor een pizza van ongekende kwaliteit. Of u nou op zoek bent naar restaurant waar u een intiem diner voor twee kunt houden of dat u met een grote groep een grote honger heeft. Bij Delfino is plaats voor iedereen. Ook wordt er voor kinderen niet moeilijk gedaan, iedereen is welkom. Het aanbod, wat gerechten betreft, is indrukwekkend en ook voor de dorst is er genoeg. Vooral de wijn is van hoge kwaliteit. Ook als u niet langs kunt komen is dat bij Delfino geen probleem. Door te bestellen of af te halen kunt u nu ook thuis genieten van de Italiaanse keuken.

Wacht dus niet langer want bij Delfino staan ze klaar om u op uw wenken te bedienen. Al helemaal als u een dinercheque van Diner Cadeau heeft. Dan halen ze alles uit de kast.

Contactgegevens:

Ristorante Pizzeria Delfino
Kwekelstraat 42-44
4201 JV Gorinchem
Telefoon: 
0183-637917
Nationale Diner Cadeaukaart Gorinchem Ristorante Pizzeria Delfino

Meer restaurants in de buurt

Thuys Eten & Drinken

Schelluinen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Zandkade 14A
4209 BC Schelluinen
Telefoon: 
0183623073
Nationale Diner Cadeaukaart Schelluinen Thuys Eten & Drinken
Adres: 
Botersteeg 1
4201 JP Gorinchem
Telefoon: 
0183665980
Nationale Diner Cadeaukaart Gorinchem Bakker Bart Gorinchem