Ribhouse Bronco

Groningen (GR)
Soort keuken: 
Afhalen
Omschrijving: 

Genieten volgens Amerikaans concept doet u bij Ribhouse Bronco. Dit restaurant is gevestigd aan de Grote Markt in Groningen, middenin het historische centrum dus. Ook de vele studenten van de stad weten ons restaurant vaak te vinden. Wij verwelkomen u voor diner voor twee, maar bijvoorbeeld ook met uw verjaardag, receptie of reunië. Ons restaurant biedt namelijk plek aan groepen tot 85 personen. Wij openen doordeweeks 17.00 de deuren en op zaterdag en zondag al om 16.30. Wij denken dat u dan genoeg tijd heeft om zo heerlijk te eten dat u  aan het eind van de avond niet meer in uw broek past; volgens Amerikaanse traditie uiteraard! Nog mooier is dat u hier met uw Dinercheque makkelijk betaalt.

Uiteraard staan wij bekend om onze spare ribs en steaks van de grill. De steaks kruiden wij met de enige echte spicy-bronco-kruiden en daarbij kiest u zelf uw favoriete saus. De hoofdgerechten worden gegarneerd met salade en friet, wedges of een gepofte aardappel met zure room en spekjes naar keuze. Toch hoeft u niet bij de pakken neer te zitten als u geen vleesliefhebber bent. Wij bieden namelijk ook de allerlekkerste vis- en vegetarische gerechten. Op de dessertkaart staat vast iets dat uw maaltijd fantastisch afmaakt. Ook aan de kinderen zijn gedacht bij Bronco; wie bieden lekkere kindergerechten. Zo kunt u ons met de hele familie een bezoek brengen. Ook qua kosten, want een driegangendiner heeft u bij ons al vanaf €23,50.

Wij heten u alvast van harte welkom. Vergeet vooral bij bezoek uw Dinercheque niet, want die accepteren wij maar al te graag.

 

Contactgegevens:

Ribhouse Bronco
Grote Markt 36b
9711 LV Groningen
Telefoon: 
050-3118866
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Ribhouse Bronco

Meer restaurants in de buurt

BØRGØR

Groningen
A la carte, Afhalen and Burgers
Adres: 
Herestraat 17
9711 LA Groningen
Telefoon: 
0502042406
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen BØRGØR
Adres: 
Grote Markt 51
9711 LX Groningen
Telefoon: 
0503603484
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Bakker Bart Groningen Grote Markt

Café Sisling (Vr & Za)

Groningen
A la carte
Adres: 
Gelkingestraat 17
9711 NA Groningen
Telefoon: 
0648014556
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Café Sisling (Vr & Za)