Reuselink Restaurant

Winterswijk (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Kom heerlijk dineren, lunchen of borrelen bij Restaurant Reuselink in Winterswijk! Bij ons kunt u een lekker hapje eten in een sfeervolle omgeving. Ons restaurant in Winterswijk biedt lunch, diner en borrel mogelijkheid. Ook kunt u bij ons een high beer, ontbijt en high wine reserveren. Gezellig genieten met een groep? Uit eten met kinderen? Of juist romantisch dineren met zijn tweetjes. Voor ieder gezelschap hebben wij een geschikte plek in ons restaurant. Snel, eenvoudig en voor een mooie prijs! 

Ons restaurant is gelegen te midden van de bossen van Winterswijk. Het is heerlijk om op een zondagmiddag voor uw diner een fijne boswandeling te maken. Om vervolgens lekker te genieten van uw diner in ons sfeervolle restaurant. Een rustgevende groene omgeving, zo dineert u in alle rust en op een unieke locatie.

Onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Er is een uitgebreid aanbod voor diner, lunch en borrel gelegenheid. Ook is er een speciaal kidsmenu. Heeft u een allergie of bepaalde (dieet)wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef het gerust door aan onze bediening en onze keukenbrigade zal er rekening mee houden. Wist u trouwens dat onze indoorspeeltuin naast het restaurant gelegen is?

Dichtbij het restaurant is een indoor speeltuin en outdoor speeltuin. Ook is er een kegelbaan aanwezig in de zaal achter het restaurant. Gezellig met de familie een potje kegelen en vervolgens lekker lunchen of dineren in ons restaurant? Het kan allemaal. 

Tot snel in ons restaurant!

Contactgegevens:

Reuselink Restaurant
De Slingeweg 20
7115AG Winterswijk
Telefoon: 
0543513025
Nationale Diner Cadeaukaart Winterswijk Reuselink Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Winterswijkseweg 9
7134 NB Vragender
Telefoon: 
0544371271
Nationale Diner Cadeaukaart Vragender Restaurant Beneman
Adres: 
Misterstraat 3
7101 EN Winterswijk
Telefoon: 
0543536038
Nationale Diner Cadeaukaart Winterswijk Bakker Bart Winterswijk

Gusto Borrelen & Culinair Genieten

Winterswijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Meddosestraat 1
7101 CS Winterswijk
Telefoon: 
0543530239
Nationale Diner Cadeaukaart Winterswijk Gusto Borrelen & Culinair Genieten