Restaurant Taste Churchill

Terneuzen (ZE)
Soort keuken: 
Europees
Omschrijving: 

Als u eens Zeeuws wilt genieten, kunt u dat misschien wel het beste doen bij restaurant Rosaura in het Hampshire Hotel Churchill. Daar wordt tegenwoordig de Dinercheque geaccepteerd. Heeft u bijvoorbeeld een lange fietstocht gepland met hulp van ANWB of wilt u graag de regio steunen dan is Rosaura een geweldige plek om te eten.

Zoals de persoon waar het restaurant zijn naam aan heeft te danken, de vrouw van Winston Churchill, heeft het restaurant een sterk karakter. Dit blijkt uit de vele organisaties waar die ze steunen. Maar neem dit niet zomaar aan, Rosaura heeft het Green Key certificaat ontvangen waarmee ze een bewijs hebben dat ze serieus en controleerbaar bezig zijn met een duurzamere aanpak. De Dinercheque steunt dit ook maar al te graag.

Rosaura is niet alleen duurzaam bezig, ze steunen ook de regio. De ingrediënten waar de Franse kaart met een vleugje Mediterraans op wordt gebaseerd komen allemaal uit de regio. Wil je de regio steunen? Gebruik uw dinercheque dus bij Rosaura. Dit is niet alleen voordelig maar ook slim. Door uw Dinercheque te gebruiken houdt u geld over. Daarmee kunt u de avond eindigen door je in de watten te laten leggen bij het Churchill Hotel. Dan kunt u net wat langer genieten.

Weet dat u niet alleen hoeft te dineren bij Rosaura, u kunt ook genieten van de lounge bar of lekker lunchen. Of uzelf eens laten verwennen met een twee voor de prijs van één High Tea.

Contactgegevens:

Restaurant Taste Churchill
Churchilllaan 700
4532 JB Terneuzen
Telefoon: 
0115621120
Nationale Diner Cadeaukaart Terneuzen Restaurant Taste Churchill

Meer restaurants in de buurt

Grand Cafe de Graanbeurs

Terneuzen
A la carte, Afhalen and Frans
Adres: 
Nieuwstraat 3
4531CV Terneuzen
Telefoon: 
0115613052
Nationale Diner Cadeaukaart Terneuzen Grand Cafe de Graanbeurs
Adres: 
Alvarezlaan 32
4536 BD Terneuzen
Telefoon: 
0115614037
Nationale Diner Cadeaukaart Terneuzen Bakker Bart Terneuzen Alvarezlaan
Adres: 
Kruisstraat 33-37
1357 NA Almere
Telefoon: 
0365400265
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Bakker Bart Almere haven