Restaurant t Ganzengors

Spijkenisse (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Hollands
Omschrijving: 

Bij het Stadsplein Shopping Center in het hart van Spijkenisse kunt u met de Dinercheque terecht bij Restaurant ’t Ganzengors. Bij dit stijlvolle restaurant staan ambachtelijke ouderwetse vaardigheden en gastvrijheid centraal. Tegelijkertijd is ’t Ganzengors eigentijds en werelds genoeg om vernieuwing als aantrekkelijke uitdaging te zien. Dit kunt u zelf ervaren in het smaakvol ingerichte restaurant of op het besloten terras. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

Restaurant ’t Ganzengors heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De gast wordt nooit iets opgedrongen, maar krijgt wel de zorgvuldige aandacht die hij of zij verdient. De service is helemaal in de sfeer van het restaurant; stijlvol maar nooit stijfjes. Met de Dinercheque kunt u heerlijk dineren bij ’t Ganzengors. De chef-kok speelt graag in op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. De ingrediënten zijn dus altijd dagvers en van hoge kwaliteit. Wilt u iets bijzonders doen met uw Dinercheque? Dan kunt u het hele diner aan de fantasie van de chef-kok overlaten en een drie-, vier- of vijfgangenmenu bestellen. Laat u verassen door heerlijke smaakcombinaties met een bijpassend glaasje wijn! Op het á la carte menu staan bourgondische gerechten met vlees of vis. Als hoofgerecht kunt u onder andere varkenshaas, kabeljauw of langzaam gegaarde hoenderfilet bestellen.

Bent u na uw diner met de Dinercheque enthousiast geworden over Restaurant ’t Ganzengors? Ga dan naderhand nog even langs bij de delicatessenwinkel van het restaurant. U kunt hier exclusieve lekkernijen proeven en meenemen voor thuis.

Contactgegevens:

Restaurant t Ganzengors
Oostkade 4
3201 AM Spijkenisse
Telefoon: 
0181612578
Nationale Diner Cadeaukaart Spijkenisse Restaurant t Ganzengors

Meer restaurants in de buurt

Olijf tapas&drinks

Spijkenisse
A la carte and Tapas
Adres: 
Voorstraat 54
3201BB Spijkenisse
Telefoon: 
0181619066
Nationale Diner Cadeaukaart Spijkenisse Olijf tapas&drinks

Grand Café Havenhuys

Spijkenisse
A la carte
Adres: 
Havenplein 5
3201 BK Spijkenisse
Telefoon: 
0181283190
Nationale Diner Cadeaukaart Spijkenisse Grand Café Havenhuys
Adres: 
Spuistraat 2
3201 AR Spijkenisse
Telefoon: 
0181507010
Nationale Diner Cadeaukaart Spijkenisse Murray's Irish Pub & Whiskey Bar