Restaurant t Eethuysje

Castricum (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Lekker Top-500
Omschrijving: 

In het centrum van Castricum kunt u met uw Dinercheque in een gezellige sfeer genieten van smaakvolle internationale gerechten in restaurant ’t Eethuysje. ’t Eethuysje is een gezellig en comfortabel restaurant, gevestigd in een uniek pand in hartje Castricum, aan de Dorpsstraat. ’t Eethuysje is voorzien van een mooi terras, gelegen aan de zijkant van het pand, op een idyllisch en beschut pleintje met uitzicht op de fraaie dorpskerk. Met uw Dinercheque kunt u in ’t Eethuysje genieten van een fijne lunch, ontspannen high tea of heerlijk diner.

Geniet met uw Diner giftcard van onze verfijnde keuken, die een Frans-Internationaal karakter heeft. U bent culinair gezien in goede handen; ons keukenteam heeft een weelde aan ervaring, opgedaan bij onder andere Apicius in Bakkum, De Bokkedoorns in Overveen, Vis aan de Schelde in Amsterdam en verscheidene hotels in Frankrijk en Zwitserland. De kookervaring van onze keukenbrigade uit zich ook in de gerechten die wij bereiden. Onze gerechten hebben veel smaak en een typische eigen draai. Wij bereiden onze gerechten het liefst met eerlijke, pure en verse seizoens- en streekproducten. In combinatie met onze passie voor koken en onze aandacht voor smaak staat dit garant voor een avondje culinair op en top culinair genieten. Dit wordt vervolmaakt door onze ambitie om elk gerecht te serveren met een heerlijke passende wijn. Zo kunt u met uw Dinercheque echt compleet culinair genieten in ’t Eethuysje.

Kom met uw Diner giftcard heerlijk ontspannen en genieten in hartje Castricum. Wij heten u alvast van harte welkom bij 't Eethuysje!

Contactgegevens:

Restaurant t Eethuysje
Dorpsstraat 53
1901 EJ Castricum
Telefoon: 
0251-652043
Nationale Diner Cadeaukaart Castricum Restaurant t Eethuysje

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Annapurna

Castricum
A la carte, Afhalen and Nepalees
Adres: 
Dorpsstraat 66A
1901 EM Castricum
Telefoon: 
0251659722
Nationale Diner Cadeaukaart Castricum Restaurant Annapurna
Adres: 
Van Coevenhovenstraat 9
1961 NW Heemskerk
Telefoon: 
0251234914
Nationale Diner Cadeaukaart Heemskerk Bakker Bart Heemskerk

Chicos de Tacos Heemskerk

Heemskerk
Afhalen and Mexicaans
Adres: 
Lijnbaan 65
1969 ND Heemskerk
Telefoon: 
0251550000
Nationale Diner Cadeaukaart Heemskerk Chicos de Tacos Heemskerk