Restaurant 't is boven!

Oostburg (ZE)
Soort keuken: 
Spaans
Omschrijving: 

Welkom bij Spaans restaurant ‘tisboven! Bij dit restaurant, dat is geinspireerd op de Spaanse keuken en eetgewoonten, is in Zeeuws Vlaanderen uniek in haar soort. Wanneer u fan bent van goede, Spaanse tapas is het zeer aan te raden om aan ‘tisboven een bezoek te brengen. Dat kan nu gelukkig ook gewoon met uw dinercheque! De naam van het restaurant heeft te maken met de ligging ervan, namelijk op de eerste verdieping van een mooi gebouw aan het Raadhuisplein in Oostburg. U moet dus de trap op, voordat u binnen kunt stappen in de gezellige en gastvrije sfeer van het restaurant.

Wanneer u binnen komt lopen kunt u direct genieten van een paar kleine gerechtjes, raciones genaamd. U kunt zelf kiezen welke gerechtjes u gedurende de avond besteld en heeft daarbij een ruime keuze uit koude en warme hapjes. Extra leuk om met elkaar te delen en met een lekker glas wij erbij tot in de late uurtjes te genieten. De gast staat in dit restaurant centraal, en eten, drinken, muziek en sfeer worden gebruikt als middel om voor u de perfecte avond te realiseren! Aandacht voor elkaar is waar het bij ‘tisboven om draait.

De koks en bediening zien ernaar uit u gastvrij te mogen onthalen op de eerste verdieping, met vrienden, familie of uw partner voor een mooie avond. Uw dinercheque is welkom, dus vergeet deze vooral niet mee te nemen wanneer u de trap betreedt naar ‘tisboven!

Contactgegevens:

Restaurant 't is boven!
Raadhuisplein 3b
4501 BG Oostburg
Telefoon: 
0117-455226
Nationale Diner Cadeaukaart Oostburg Restaurant 't is boven!

Meer restaurants in de buurt

De Drie Koningen

Groede
A la carte and Vlees
Adres: 
Markt 30
4503 AH Groede
Telefoon: 
0117371511
Nationale Diner Cadeaukaart Groede De Drie Koningen

Reggy's

Sluis
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Nieuwstraat 47-19
4524 EC Sluis
Telefoon: 
0117421520
Nationale Diner Cadeaukaart Sluis Reggy's
Adres: 
Nieuwstraat 41
4524 EC Sluis
Telefoon: 
0117462551
Nationale Diner Cadeaukaart Sluis Restaurant La Traviata van Sluis