Restaurant Su

Hilversum (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het centrum van Hilversum kunt u met uw Dinercheque een avondje genieten in Japanse stijl. Restaurant Su is de naam en het bereiden van heerlijke gerechten uit de Japanse keuken is onze faam. Bij Su kunt u dineren volgens ons ‘all-in dining’ concept. Wat is dat? Dat houdt in dat u met uw Dinercheque onbeperkt kunt genieten van alles wat wij te bieden hebben op het gebied van eten en drinken. Met uw Dinercheque kunt u zich dus op Aziatische wijze in de watten laten leggen bij Restaurant Su. Het bijzondere is dat dit niet op bijvoorbeeld alleen onze sushi slaat, maar ook op onze wokgerechten en onze gerechten afkomstig van de Teppan Yaki grill. Zo kunt u met uw Dinercheque uitgebreid én gevarieerd eten.

Onze absolute specialiteit is de Teppan Yaki grill. Hierbij stelt u zelf een gerecht samen uit verschillende groenten, stukken vlees en heerlijke vis. Als u besloten heeft geeft u uw bord door aan de chef, die vervolgens aan het grillen slaat. Ons attente personeel komt, na bereiding, uw gerecht dan naar uw tafel brengen. Ons wokdiner werkt op zo’n beetje op dezelfde manier. U stelt uw gerecht samen bestaande uit vlees, vis en groenten, waarna u uw favoriete saus uitkiest. Dit alles gaat richting onze chef-kok die een sterk staaltje wokken zal laten zien. U krijgt het gerecht heerlijk vers en heerlijk warm aan tafel geserveerd achteraf.

Voor authentiek Aziatisch genieten met uw Dinercheque kunt u prima terecht bij Restaurant Su. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

Contactgegevens:

Restaurant Su
Stationsstraat 36
1211 EP Hilversum
Telefoon: 
035-6248123
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Restaurant Su

Meer restaurants in de buurt

Bistro Vos

Hilversum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Biersteeg 15
1211 GC Hilversum
Telefoon: 
0357370364
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Bistro Vos
Adres: 
Spoorstraat 40
1211 GB Hilversum
Telefoon: 
035-6234997
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Marmarita Restaurant & Bar
Adres: 
Groest 33
1211 CZ Hilversum
Telefoon: 
0357855905
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Theatercafe Muze