Restaurant Pomphuis

Ede (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Pomphuis is een bijzonder restaurant in Ede, waar u met uw Dinercheque kunt genieten van heerlijke gerechten en een warme ambiance. Het is aan te raden om hier in de lente- en zomermaanden te komen eten, want dan kunt u aanschuiven op het mooiste terras van Ede! Op de veranda kan heerlijk gedineerd worden in een bijna on-Nederlandse sfeer. Bij Restaurant Pomphuis komt u echt weer helemaal tot rust. Neem ook vooral uw Dinercheque mee voor de betaling.

De menukaart van Restaurant Pomphuis wordt met veel zorg samengesteld door het enthousiaste keukenteam. Omdat de kaart om de zes jaar wordt vernieuwd, kunt u zich keer op keer laten verassen! Voor het echte verassingseffect is het aan te raden om een verassingsmenu van vier of vijf gangen te bestellen. Uiteraard kunnen ze wel rekening houden met uw allergieën of dieetwensen! U kunt ook het keuzemenu van drie gangen bestellen met uw Dinercheque. U heeft ruim de keus uit de heerlijkste gerechten zoals gegrilde ossenhaas met portsaus en champignons of de hertenrugfilet en hertensukade met kruidkoeksaus, rode kool, spruitjes en stoofpeer. Bent u vegetariër? Ga dan voor de bijzondere pompoenrisotto met spaghetti van zoetzure pompoen, hazelnoot en gegrilde boleten. Zo kan iedereen genieten van een perfect keuzemenu!

Bij Restaurant Pomphuis staat de beleving van de gast centraal. Gastvrijheid wordt geschreven met een hoofdletter. Het restaurant is bovendien gezellig ingericht met verschillende tafels, afgestemd op ieder gezelschap. Samen met uw partner, familie of vrienden beleeft u een perfect avondje uit! Dit is een leuke manier om uw Dinercheque te besteden.

Contactgegevens:

Restaurant Pomphuis
Klinkenbergerweg 41
6711MJ Ede
Telefoon: 
0318-653133
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Restaurant Pomphuis

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Nieuwe Stationsstraat 23
6711 AG Ede
Telefoon: 
0318300949
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Yucatan Cocktailbar

Steaks & Zo

Ede
A la carte
Adres: 
Nieuwestationstraat 9
6711 AG Ede
Telefoon: 
0318742108
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Steaks & Zo
Adres: 
Vendelstraat 5
6711 AM Ede
Telefoon: 
0318751377
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Marokkaans eethuis Ima