Restaurant Pilkington's

Den Bosch (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Midden in het centrum van Den Bosch, in de schaduw van de Sint Janskathraal, vindt u Restaurant Pilkington’s. Het restaurant is gevestigd in een oud klooster en heeft een heerlijke binnentuin. Met uw Dinercheque kunt u hier terecht voor een echte Engelse High Tea, High Wine, lunch of diner. Pilkington’s ademt de nostalgische sfeer en gezelligheid van de Engelse country.

Combineer een stedentripje met een gezellige High Tea bij Pilkington’s die u ook met de Dinercheque kunt bestellen. Ze serveren de echte Engelse High Tea zoals de beste Engelse restaurants deze serveren. Bij deze High Tea wordt u gepresenteerd met een heerlijke variëteit aan zoete taarten en hartige hapjes. Bij Pilkington’s hebben ze de lekkerste apple crumble ooit! Wilt u eens iets anders? Ga dan met uw Dinercheque voor de High Wine. Dan krijgt u een lekker glas wijn met twee lichte soepjes en wat salades, gevolgd door warme pies en zoete taartjes. Het lekkerste van de Engelse keuken, met een moderne twist. Overigens kunt u ook bij Restaurant Pilkington’s komen dineren. Naast de á la carte gerechten, waaronder fish & chips en sirloin steak, kunt u ook een verassend driegangenmenu bestellen. Proef de pure producten, recht geïmporteerd uit Engeland!

Pilkington’s is Engels georiënteerd, dus alle dinergerechten zijn geschoeid op een Engelse leest met een knipoog naar de vroegere koloniën. De kruiden en specerijen uit deze landen hebben de Engelse keuken beïnvloed. Uiteraard combineren onze gerechten het goede van Engeland met de smaak van nu. Kom het zelf proeven met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Restaurant Pilkington's
Torenstraat 5
5211 KK Den Bosch
Telefoon: 
0736122923
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Restaurant Pilkington's

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kerkstraat 63a
5211 KE Den Bosch
Telefoon: 
073-6132207
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Versus Restaurant & Fashion Café

Padrino's

Den Bosch
A la carte, Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Kerkstraat 38
5211KG Den Bosch
Telefoon: 
0736890095
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Padrino's

Nul73

Den Bosch
A la carte
Adres: 
Torenstraat 9
5211KK Den Bosch
Telefoon: 
0736893250
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Nul73