Restaurant Parthenon (geen E-vouchers)

Apeldoorn (GE)
Soort keuken: 
Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

Let op!: Bij dit restaurant kunt u geen (e-)vouchers inleveren

Bij Restaurant Parthenon kunt u met uw Dinercheque genieten van de Griekse sfeer en wereldberoemde specialiteiten uit de Griekse keuken! Hier kunt u terecht voor een gezellige diner-voor-twee, een snelle hap, maar ook voor uitgebreide catering voor u en uw gezelschap. Parthenon is gevestigd in het levendige centrum van Apeldoorn, onder het oude raadhuis. Dit vormt een mooie combinatie waar twee verschillende eeuwenoude culturen elkaar vinden! Kom dit met uw Dinercheque ontdekken.

Het geestdriftige keukenteam van Parthenon werkt vol passie en met enkel verfijnde ingrediënten om u te kunnen overdonderen met ongebreidelde kookkunsten. De ene na de andere schaal wordt de keuken uit getoverd, met daarop gerechten met de meest uiteenlopende smaken, kleuren en geuren. De menukaart bevat vele heerlijke warme en koude voorgerechten, grillgerechten, vleesgerechten, visgerechten en heerlijke desserts. Wij adviseren u zeker onze specialiteiten waaronder lamsbout uit de oven met tijmroomsaus, traditionele moussaka of bijvoorbeeld ossenhaas met spinazie, metzovela kaas en verse truffel. En daar kunt u met uw Dinercheque van genieten!

Bij Restaurant Parthenon bent u altijd van harte welkom. U vindt onder de markt meer dan 600 parkeerplaatsen. Komt u hieruit naar boven dan loopt u al bijna de keuken van Parthenon binnen. Ook hebben wij een grote bar waar u voor het diner nog even kunt relaxen en uitblazen van een drukke dag of na het diner nog even gezellig nakletsen.

Er is in ons restaurant plek voor 100 personen verdeeld over tafels voor 4. Overal hebt u prachtig uitzicht op het Marktplein en Raadhuisplein. Kijkt u ook zeker eens naar onze mogelijkheden voor het organiseren van een diner met uw familie of collega’s. Wij bezorgen onze klanten graag een onvergetelijke ervaring! Kom langs met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Restaurant Parthenon (geen E-vouchers)
Raadhuisplein 8
7311 LK Apeldoorn
Telefoon: 
055-5222323
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Restaurant Parthenon (geen E-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Jules Verne

Apeldoorn
A la carte, Europees and Internationaal
Adres: 
Raadhuisplein 3
7311 LJ Apeldoorn
Telefoon: 
0555217394
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Jules Verne

Restaurant Mediterrance

Apeldoorn
Afhalen and Mediterraans
Adres: 
Marktstraat 4
7311 CH Apeldoorn
Telefoon: 
0555788866
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Restaurant Mediterrance
Adres: 
Oranjerie 121
7311 WD Apeldoorn
Telefoon: 
0555790641
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Bakker Bart Apeldoorn Oranjerie