Restaurant Mylos

Amersfoort (UT)
Soort keuken: 
Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

Griekenland is het land van tempels en goden; van de Akropolis en de Peloponnesos; van theater en de olympische spelen. Maar bovenal is Griekenland het land van heerlijk en overvloedig eten en drinken. Bij restaurant Mylos in Amersfoort vindt u dit in al zijn glorie terug. Chef Myron bereidt hier met heel veel smaak en liefde de meest overheerlijke authentieke Griekse gerechten. In de eigentijdse, maar gezellige ambiance bent u hier verzekerd van een avond lang tafelen in heerlijke Griekse sferen. En ook met uw Dinercheque kunt u hier terecht.

Mylos is voor elke gelegenheid en gezelschap geschikt. Wij serveren vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Allen met producten van de hoogste kwaliteit. Op onze zeer uitgebreide menukaart vindt u voor ieder wat wils. Zo kunt u bij ons veel kleine hapjes bestellen om zo van alles wat te proeven. Wij hebben royale schotels die u met twee personen kunt delen. Daarnaast bereiden wij gerechten op onze authentieke grill. Voor kinderen hebben wij simpele gerechtjes, speciaal voor de kleine eters.

Welke keuze u ook maakt, bij Mylos smaakt alles heerlijk. Met allergieën of een speciaal dieet hoeft u ook zeker niet te schromen bij Mylos. De Chefs bereiden dan voor u een net zo lekker alternatief. De bediening kan u ook altijd adviseren bij uw keuze van gerecht en wijn.

Mylos is een uitstekende besteding van uw Dinercheque. Wij brengen u met heel veel trots en liefde het echte Griekenland. We hopen dat u snel bij ons langskomt om dit te ervaren. Tot snel!

Contactgegevens:

Restaurant Mylos
Arnhemseweg 5E
3811 NN Amersfoort
Telefoon: 
033-4635788
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Restaurant Mylos

Meer restaurants in de buurt

Hey! Pannenkoek

Amersfoort
Pannenkoeken
Adres: 
Zijpenberg 22
3825 DM Amersfoort
Telefoon: 
0334943224
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Hey! Pannenkoek

Sushi Stad

Amersfoort
Afhalen and Sushi
Adres: 
Arnhemseweg 34
3817 CH Amersfoort
Telefoon: 
0337854533
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Sushi Stad

Grand Café Sterijn

Amersfoort
A la carte
Adres: 
Koestraat 7
3811 HK Amersfoort
Telefoon: 
0332586498
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Grand Café Sterijn