Restaurant Max Groot Agelo

Agelo (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bij ons 'Café-Restaurant Groot Agelo' kunt u van een echt gezellig familie-restaurant genieten met uw Dinercheque. Wij zijn gelegen midden in de mooie natuur van Twente. Na een dagje fietsen of wandelen of op doorreis kunt u bij ons even heerlijk genieten voor de lunch of het diner. Uiteraard zijn wij ook altijd open voor een kopje koffie, wat zelfs een specialiteit op onze kaart is. Zowel voor een driegangenmenu als een simpele plate of borrel kunt u bij ons terecht. Onze kaart is heel gevarieerd en biedt allerlei leuke verrassingen en arrangementen. Zo heeft u bij ons al een driegangenmenu voor maar €20,- en hebben wij voor de vegetariërs een overheerlijk vegetarisch driegangenmenu. Vrijdag, zaterdag en zondag kunt u voor een scherpte prijs een proeverij bestellen. U krijgt dan minimaal tien gerechtjes van onze kaart inclusief onbeperkt stoet, truffels en patat. Hierbij stelt u ook nog uw eigen salade samen uit ons saladebuffet. Voor de kinderen bieden wij altijd een variant, zowel van de proeverij als van het driegangenmenu. Bij Groot-Agelo is het genieten voor het hele gezin!

Kijk ook op ons krijtbord voor de seizoensgerechten die wij altijd aanbieden. Wij werken slechts met verse producten, bij voorkeur uit de streek en van het seizoen, en met heel veel liefde. Kijkt u ook eens op onze website voor alvast een voorproefje van onze kaart en de mogelijkheden in ons restaurant. Zo bieden wij ook allerlei ontbijtmogelijkheden en arrangementen als high tea of high beer.

Wij hopen u snel met uw Dinercheque te verwelkomen. U kunt een hartelijk welkom verwachten! Patrick en Magda Groeneveld.

Contactgegevens:

Restaurant Max Groot Agelo
Weerselosestraat 20
7636 RL Agelo
Telefoon: 
0541-292744
Nationale Diner Cadeaukaart Agelo Restaurant Max Groot Agelo

Meer restaurants in de buurt

Drostes Herberg

Tubbergen
A la carte
Adres: 
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon: 
0546-621264
Nationale Diner Cadeaukaart Tubbergen Drostes Herberg

Hotel Wyllandrie

Ootmarsum
A la carte
Adres: 
Tichelwerk 1
7631CJ Ootmarsum
Telefoon: 
054-6432311
Nationale Diner Cadeaukaart Ootmarsum Hotel Wyllandrie
Adres: 
Tichelwerk 1
7631CJ Ootmarsum
Telefoon: 
054-6432311
Nationale Diner Cadeaukaart Ootmarsum Restaurant Wyllandrie