Restaurant La Citadel

Heemskerk (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Laten we beginnen met u hartelijk welkom heten bij het restaurant La Citadel. Bij dit restaurant bent u van harte welkom om te komen lunchen, dineren of zelfs een feest te geven voor maar liefst 80 man, of vrouw. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau wordt u zonder problemen aan tafeltje geholpen.

Met een terras aan de zonzijde bent u ook in staat om heerlijk in het zonnetje te dineren als u dat wilt. Tijdens een borrel kunnen wij u ook voorzien van een heerlijk bordje warme of koude tapas voor de schappelijke prijs van maar €4,50. Als u meer geïnteresseerd bent in een latere lunch dan bent u vanaf 11:30 ook van harte welkom. We hebben meer dan genoeg lekkere lunch gerechten op de kaart staan. Kijk snel op de website om alvast te kunnen reserveren.

De keukenbrigade, onder leiding van een top chef-kok, doet zijn uiterste best om een onvergetelijke en sfeervolle avond voor u samen te stellen met culinaire en gastronomische gerechten voor u klaar te maken. Met gerechten als Lamsrack, tournedos en vele andere heerlijkheden is het geen wonder dat iedereen aan zijn trekken komt. Bij elk gerecht kunt u kiezen uit een portie frites, gebakken aardappels of een gepofte aardappel met zure room. Voor vegetariërs hebben we ook een keuze uit diverse vegetarische voor- en hoofdgerechten.

U kunt bij ons ook uw maaltijd af komen halen. Laat het van te voren even weten en het eten zal kokend heet voor u klaar staan.

Tegenover het restaurant mag u altijd parkeren, er is hier een parkeerplaats met maar liefst 180 parkeerplaatsen, hier mag u altijd gratis parkeren. Handig toch?

Er is dus geen reden meer om niet een avondje langs te komen. Vooral niet omdat u nu ook kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Restaurant La Citadel
Gildenplein 28
1967KL Heemskerk
Telefoon: 
0251-259597
Nationale Diner Cadeaukaart Heemskerk Restaurant La Citadel

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Breestraat 122
1941BR Beverwijk
Telefoon: 
0251296602
Nationale Diner Cadeaukaart Beverwijk Lunchroom Anders

Mes's Burger Factory

Beverwijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Breestraat 161
1941EH Beverwijk
Telefoon: 
0251295240
Nationale Diner Cadeaukaart Beverwijk Mes's Burger Factory

De Smaeckkamer

Beverwijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Westerhoutplein 6
1943AA Beverwijk
Telefoon: 
0251296220
Nationale Diner Cadeaukaart Beverwijk De Smaeckkamer