Restaurant Jongepier

Dordrecht (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Op het allermooiste plekje van Dordrecht vindt u café-restaurant Jongepier. Dit restaurant is gevestigd waar de Oude Maas, de Beneden Merwede en de Noord elkaar tegenkomen; het befaamde drierivierenpunt. Achter het gebouw zitten de Wijnstraat met de historische koopmanshuizen en de binnenhavens met de monumentale pakhuizen. Het restaurant biedt door de lichte inrichting met glazen serre, bovenzaal en terras hier een werkelijk schitterend uitzicht op. Dick en Yvonne hebben aan deze unieke horecagelegenheid een eigen invulling gegeven met een eigentijds interieur en uitstekend gastheerschap. Met uw Dinercheque kunt u hier genieten van gewoon een drankje, maar ook een lekkere lunch of uitgebreid diner. U kunt langskomen met uw partner voor een intiem diner, maar ook voor zakelijke aangelegenheden, recepties of feesten bent u hier aan het juiste adres.

Dagelijks is de Jongepier vanaf 11.00 geopend voor een heerlijk bakje ‘illy’ koffie of bijvoorbeeld thee met gebak. Als u reserveert kunnen wij voor u een heerlijke High Tea verzorgen met allerlei zoete en hartige hapjes. De dinerkaart bevat verscheidene vlees, vis en vegetarische gerechten. U kunt a la carte een keuze maken of een driegangendiner voor slechts €29,50 samenstellen. Naast de kaart bieden wij vaak wisselende menu’s van de chef met de specialiteit van dat moment. U maakt uw maaltijd compleet met een goed glas wijn van onze drankenkaart.

De unieke locatie, de sfeervolle ambiance, de professionele bediening en het overheerlijke eten maken de Jongepier tot een perfecte locatie om uw Dinercheque te besteden. U krijgt hier altijd waar voor u geld, alleen door het uitzicht al! 

Contactgegevens:

Restaurant Jongepier
Groothoofd 8
3311 AG Dordrecht
Telefoon: 
078-6390855
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Restaurant Jongepier

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorstraat 256
3311ET Dordrecht
Telefoon: 
0788438001
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Dordts Genoegen Restaurant

Het Bolwerck

Dordrecht
A la carte
Adres: 
Boomstraat 27
3311 TC Dordrecht
Telefoon: 
0787370130
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Het Bolwerck

Eetcafe Babylon

Dordrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 293
3311 EP Dordrecht
Telefoon: 
0786145111
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Eetcafe Babylon