Restaurant Jackies NYCuisine

Deventer (OV)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Frans, Internationaal and Sushi
Omschrijving: 

In Deventer met uw dinercheque op vakantie naar New York? Dat kan. Althans, bijna. Het New Yorkse gevoel weten we in ieder geval goed te benaderen bij Jackies. Onze missie is om de zinderende en spannende keuken die New York heeft over te brengen naar Nederland. Hoe zit het dan precies met die keuken in New York? Op onze kaart kunt u concreet zien wat wij zoal bedoelen. Zo heeft China Town bijvoorbeeld een aantal uitgesproken invloeden op de gerechten. Verder staat Jackies NYC bekend om de steaks, de heerlijke hamburgers, de verse sushi, de kreeft en de mooie oesters. Onze kaart doet dan ook eclectisch aan en door de vele variatie hebben wij voor iedereen wel wat heerlijks op de kaart staan. Met uw dinercheque kunt u Bij Jackies NYC hoe dan ook genieten van een luxe, gezellige en memorable avond in een fantastische sfeer. Ook een aantal culinaire verrassingen sluiten wij niet uit!

Als het mooi weer is kunt u plaatsnemen op ons zonnige terras. Bij slechter weer kunt u natuurlijk ook binnen terecht. Jackies is gevestigd in een oud pand, maar de inrichting is strak en modern maar toch zeker ook sfeervol en gezellig. Onze eeuwenoude gewelvenkelder verdient een speciale vernoeming. Dankzij de architectuur is deze zaal bijzonder sfeervol en uitermate geschikt voor een feest of partij. Kom met uw dinercheque genieten van New Yorkse-heerlijkheden en van ons vriendelijke, hulpvaardige en attente personeel.

Neem uw dinercheque mee en kom gezellig bij ons langs. We zullen er alles aan doen om uw avond gedenkwaardig te maken. Hopelijk tot snel!

Contactgegevens:

Restaurant Jackies NYCuisine
Grote Poot 19
7411 KE Deventer
Telefoon: 
0570616666
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Restaurant Jackies NYCuisine

Meer restaurants in de buurt

Da Mario

Deventer
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Vleeshouwerstraat 4-6
7411 JN Deventer
Telefoon: 
0570-619393
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Da Mario
Adres: 
Stromarkt 12
7411 PJ Deventer
Telefoon: 
0570-641277
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer De Keizerskroon
Adres: 
Nieuwe Markt 33
7411 PC Deventer
Telefoon: 
0570616495
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Restaurant 't Arsenaal (MA t/m DO)