Chapeau

Almere (FL)
Soort keuken: 
Eetcafé, Europees, Italiaans and Vis
Omschrijving: 

Welkom bij Restaurant Chapeau, een anders-dan-anders restaurant waar u met uw dinercheque een bijzondere avond uit kunt beleven. Wat er zo anders is aan restaurant Chapeau? De keuken wordt in dit restaurant gerund door de studenten van het ROC van Flevoland, die stage lopen bij Chapeau als onderdeel van hun opleiding. Dit bijzondere concept zorgt ervoor dat zij de fijne kneepjes van het vak leren, terwijl u met uw dinercheque voor een prikkie een heerlijk diner voorgeschoteld krijgt. Dit alles vindt plaats in het pand van het ROC zelf, dat zich bevindt aan de Straat van Florida 1 in Almere. De ruimte van het restaurant heeft een moderne, industriële look en is erg licht vanwege de glazen muren en ramen. De inrichting is erg leuk gedaan en bestaat uit zorgvuldig ingedekte tafels met sneeuwwitte tafelkleden.

Het menu waar u met uw dinercheque van kunt gaan genieten bij restaurant Chapeau is iedere keer weer anders. U kunt dus bij ieder bezoek wel iets nieuws ontdekken en eet hier nooit twee keer hetzelfde. Wat er op het menu staat voor de aankomende avond, dat kunt u bekijken op de facebook van het restaurant. Op dit moment kunnen de bezoekers een diner verwachten met onder andere een verse tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette, een smaakvolle carpaccio met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola geserveerd met toast en een nagerecht dat bestaat uit een smeuïg lava cakeje met witte crème brûlée en gesuikerde aardbeien.

Laat u door de studenten verassen en bovendien goed in de watten leggen en neem met uw dinercheque deel aan dit bijzondere culinaire concept in Almere!

Contactgegevens:

Chapeau
Straat van Florida 1
1334PA Almere
Telefoon: 
0365496244
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Chapeau

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Noordeinde 30
1334 AV Almere
Telefoon: 
0362020920
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Bakker Bart Almere Buiten
Adres: 
Globeplein 3
1334 BT Almere
Telefoon: 
0332022141
Nationale Diner Cadeaukaart Almere MeGo's Food

Ika Food

Almere
Afhalen
Adres: 
Globeplein 3
1334 BT Almere
Telefoon: 
0684295583
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Ika Food