Restaurant Het Wapen van IJlst

IJlst (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wanneer u woonachtig bent in IJlst of van plan bent om deze prachtige plaats te bezoeken, dan kunnen wij u van harte aanbevelen om te gaan dineren bij Stadsherberg het Wapen van IJlst. Of u nu een hotelgast bent of niet, u bent in het restaurant welkom met uw dinercheque voor een avond genieten op zijn IJlst. Het is de ideale plek voor bezoekers van IJlst om bij te komen van een lange dag fietsen, wandelen of watersporten in de omgeving. Vanaf het restaurant heeft u namelijk een prachtig uitzicht over het water, waar de bootjes van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voorbij varen. In de warme maanden kunt u ook op het terras terecht, waar het onder de opvallende groen – wit gestreepte luifels van de Stadsherberg goed toeven is.

U kunt bij Het Wapen van IJlst met uw dinercheque lunchen, á la carte dineren of deelnemen aan het buffet. De echte specialiteit van het diner menu is de Ribs & Wings, een combinatie van boterzachte spare ribs en pikante kippenvleugels, standaard gereserveerd met huisgemaakte BBQ-, knoflook en cocktailsaus. Ook voor de lunch heeft u een ruime keuze uit warme en koude gerechten, uiteenlopend van stokbroodjes of Waldkorn broodjes die royaal zijn belegd tot lunchsalades en warme gerechten. Tijdens een dag zeilen of anderszins varen is een lekkere stadsburger een ware traktatie. Deze burger is gemaakt van roodbontvlees en gegarneerd met kaas, rode ui, sla, tomaat en burgersaus.

Kortom: voor een heerlijke lunch of diner met uw dinercheque in het mooie IJlst bent u bij Stadsherberg het Wapen van IJlst aan het juiste adres!

Contactgegevens:

Restaurant Het Wapen van IJlst
Galamagracht 2
8651 EB IJlst
Telefoon: 
0515-531315
Nationale Diner Cadeaukaart IJlst Restaurant Het Wapen van IJlst

Meer restaurants in de buurt

De Koperen Kees

Sneek
A la carte and Afhalen
Adres: 
Parkstraat 1
8601GS Sneek
Telefoon: 
0515422300
Nationale Diner Cadeaukaart Sneek De Koperen Kees
Adres: 
Galamagracht 2
8651 EB IJlst
Telefoon: 
0515-531315
Nationale Diner Cadeaukaart IJlst Stadsherberg Het Wapen van IJlst

Snackpoort De Kolk

Sneek
A la carte and Afhalen
Adres: 
Lemmerweg 6
8607 BZ Sneek
Telefoon: 
0515335018
Nationale Diner Cadeaukaart Sneek Snackpoort De Kolk