Restaurant First

Zeist (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinercheque op culinaire ontdekkingstocht te gaan in het centrum van Zeist. Uw reis begint bij brasserie First, een echte brasserie in Franse stijl waar u hartelijk zal worden ontvangen met uw dinercheque. Het stijlvolle interieur geeft u het gevoel echt in Frankrijk te zijn en dit wordt alleen maar versterkt door de Franse touch van de gerechten. Brasserie first is vijf dagen in de week geopend vanaf 12:00. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u welkom voor een uitgebreide (zaken)lunch, een borrel of een heerlijk diner. De Brasserie is daarnaast zeer geschikt om te komen lunchen of dineren met grote groepen, omdat daar een speciale ruimte voor beschikbaar is die minstens even knus en gezellig is als de rest van de brasserie!

Bij brasserie First wordt er gewerkt met dagverse producten die wanneer het even kan uit de streek afkomstig zijn. De chef kok John Stoffers past daarnaast zijn menu graag aan aan het seizoen, omdat seizoensgerechten meestal het aller smaakvolst zijn. Brasserie First is aangesloten bij Euro-Toques, een internationaal verbond van restaurants dat werkt met biologische streekproducten van zeer goede kwaliteit. Kwaliteit is dan ook zeker wat u kunt verwachten bij een bezoek aan brasserie First met uw dinercheque.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze brasserie waar op ambachtelijke wijze de meest verassende gerechten voor u op tafel worden gezet? Dan bent u van harte uitgenodigd om een tafel te reserveren en plaats te nemen in het restaurant met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant First
Tweede Dorpsstraat 67
3701 AA Zeist
Telefoon: 
0306930965
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Restaurant First

Meer restaurants in de buurt

Bij Lex

Zeist
A la carte and Afhalen
Adres: 
2e Dorpsstraat 40
3701AB Zeist
Telefoon: 
0307438250
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Bij Lex

Proeverij De Azijnmakerij

Zeist
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Maurikstraat 20
3701HC Zeist
Telefoon: 
0308792002
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Proeverij De Azijnmakerij

Yomiko Sushi

Zeist
A la carte, Afhalen and Sushi
Adres: 
Slotlaan 303
3701 GJ Zeist
Telefoon: 
0303059998
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Yomiko Sushi