Restaurant en Grandcafe Liff

Assen (DR)
Soort keuken: 
Frans and Spaans
Omschrijving: 

Het hippe Restaurant en Grandcafé Liff is te vinden in hartje van Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe. Liff is een modern ingericht restaurant, waar iedereen zich thuis kan voelen dankzij de warme accenten en de gemoedelijke sfeer. Ook u bent van harte uitgenodigd om hier uw Dinercheque te besteden aan een lunch, borrel of diner. Restaurant en Grandcafé Liff is zeven dagen per week geopend vanaf 10:00 (op zondag vanaf 11:00).

Het concept Liff is afgeleid van het woord ‘’life’’, wat leven betekent. U kunt bij Restaurant en Grandcafé Liff dan ook volop genieten van de geneugten des levens. Life, Intens, Flavour en Feel is waar LIFF voor staat. Ervaar het zelf met behulp van uw Dinercheque! In de avonduren kunt u er terecht voor een uitgebreid diner, waarbij het zowel mogelijk is om een keuzemenu als a la carte te bestellen. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere vegetarische lasagne, een visstoof van vis, schaal- en schelpdieren en tamme eendenborst met truffelrisotto. Dat wordt smullen! Betalen kan gemakkelijk met uw Dinercheque.

Na uw hoofdgerecht mag een heerlijk dessert natuurlijk niet ontbreken! Houdt nog een plekje over in uw maag voor een koude soep van roodfruit, Grieks yoghurtijs en krokantje van honing of een Eton Mess, een rommelig dessert van fruit, meringue en slagroom. Wilt u zich liever laten verassen door de chef? Bestel dan met uw Dinercheque het ‘’Liff Flavour dessert’’ voor twee personen. Geniet met z’n tweetjes van een feestelijk diner!

Contactgegevens:

Restaurant en Grandcafe Liff
Brink 14
9401HS Assen
Telefoon: 
0592302777
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Restaurant en Grandcafe Liff

Meer restaurants in de buurt

Spices India Assen

Assen
A la carte, Halal, Indiaas, Internationaal and Vegetarisch
Adres: 
Kerkstraat 16
9401GW Assen
Telefoon: 
0503600078
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Spices India Assen
Adres: 
Markt 18
9401GT Assen
Telefoon: 
0592-869330
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Restaurant Corhoen
Adres: 
Weierspoort 27
9401 DX Assen
Telefoon: 
0592-331309
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Poort van Assen