Restaurant El Basha

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Midden Oosten and Turks
Omschrijving: 

Aan de ‘Laan’ 6-8 in het mooie en grote Den Haag vindt u centraal gelegen het Midden Oosten Restaurant El Basha. Hier bent u welkom om met uw dinercheque de culinaire hoogtepunten te ontdekken van onder andere de Turkse, Iraanse, Israëlische en Egyptische cuisine. Dit doet u terwijl u prachtig zit in het traditioneel Turks ingerichte restaurant waar u zich snel thuis zult voelen door de vriendelijke bediening en de ongedwongen sfeer. Restaurant El Basha bestaat al sinds 1991 en was na de opening meteen populair vanwege de verassende twist die de kok gaf aan de traditionele gerechten. Dit is in al die jaren niet veranderd, waardoor er een kleurrijke verzameling aan traditionele en moderne gerechten op de menukaart staan die het beste uit de landen van het Midden Oosten van toen en nu samenbrengt.

U kunt bij El Basha zelf een lekker gerecht van de kaart kiezen, maar u kunt u ook laten verassen en uw dinercheque gebruiken voor een heerlijk samengesteld diner van drie gangen. Hierin zijn gerechten uit de verschillende landen verwerkt, waardoor het diner niet zal vervelen en u meerdere keukens leert kennen. Uiteraard passen de gerechten qua combinatie wel zeer goed bij elkaar. Drink bij het diner heerlijke nieuwe Arabische wijnen en maak zo uw diner compleet.

Het team van restaurant El Basha hoop u spoedig welkom te mogen heten in hun unieke en gezellige restaurant voor het Midden Oosten Diner van uw dromen! Neem ook vooral uw dinercheque mee om daar na afloop de rekening mee te betalen.

Contactgegevens:

Restaurant El Basha
Laan 6-8
2512 GM Den Haag
Telefoon: 
070-3657776
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant El Basha

Meer restaurants in de buurt

Café Mileya's Corner

Den Haag
A la carte, Eetcafé and Lunch
Adres: 
Weteringkade 116
2515 AS Den Haag
Telefoon: 
0702137098
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Café Mileya's Corner

King's Spareribs

Den Haag
A la carte, Afhalen and Grill
Adres: 
Laan 10
2512 GM Den Haag
Telefoon: 
0703601757
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag King's Spareribs

Lunchroom The Hangout

Den Haag
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Korte Houtstraat 14C
2511 CD Den Haag
Telefoon: 
0702157547
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Lunchroom The Hangout