Restaurant El Basha

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
Midden Oosten and Turks
Omschrijving: 

Aan de ‘Laan’ 6-8 in het mooie en grote Den Haag vindt u centraal gelegen het Midden Oosten Restaurant El Basha. Hier bent u welkom om met uw dinercheque de culinaire hoogtepunten te ontdekken van onder andere de Turkse, Iraanse, Israëlische en Egyptische cuisine. Dit doet u terwijl u prachtig zit in het traditioneel Turks ingerichte restaurant waar u zich snel thuis zult voelen door de vriendelijke bediening en de ongedwongen sfeer. Restaurant El Basha bestaat al sinds 1991 en was na de opening meteen populair vanwege de verassende twist die de kok gaf aan de traditionele gerechten. Dit is in al die jaren niet veranderd, waardoor er een kleurrijke verzameling aan traditionele en moderne gerechten op de menukaart staan die het beste uit de landen van het Midden Oosten van toen en nu samenbrengt.

U kunt bij El Basha zelf een lekker gerecht van de kaart kiezen, maar u kunt u ook laten verassen en uw dinercheque gebruiken voor een heerlijk samengesteld diner van drie gangen. Hierin zijn gerechten uit de verschillende landen verwerkt, waardoor het diner niet zal vervelen en u meerdere keukens leert kennen. Uiteraard passen de gerechten qua combinatie wel zeer goed bij elkaar. Drink bij het diner heerlijke nieuwe Arabische wijnen en maak zo uw diner compleet.

Het team van restaurant El Basha hoop u spoedig welkom te mogen heten in hun unieke en gezellige restaurant voor het Midden Oosten Diner van uw dromen! Neem ook vooral uw dinercheque mee om daar na afloop de rekening mee te betalen.

Contactgegevens:

Restaurant El Basha
Laan 6-8
2512 GM Den Haag
Telefoon: 
070-3657776
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant El Basha

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Schoolstraat 15
2511 AW Den Haag
Telefoon: 
070-3647399
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant Toros Santiago

Baladi Manouche

Den Haag
Afhalen, Internationaal and Lunch
Adres: 
Torenstraat 95
2513BP Den Haag
Telefoon: 
0619891597
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Baladi Manouche

Pazze e Pizze

Den Haag
A la carte and Afhalen
Adres: 
Rabbijn Maarsenplein 7
2512 HJ Den Haag
Telefoon: 
0702199604
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Pazze e Pizze