Restaurant Duingroet

Groet (NH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Aan de rand van het mooie duingebied van Schoorl kunt u met uw Dinercheque genieten van lekker eten en drinken in restaurant Duingroet Food & Drinks. Duingroet ligt in het kleine plaatjes Groet, omgeven door prachtig duingebied. Na een actief dagje wandelen in de Duinen is Duingroet dan ook de perfecte plek om lekker te ontspannen met een hapje en een drankje. Dat kan tijdens de lunch, maar uiteraard ook later op de dag bij het diner. Neem het van ons aan, lekker uitrusten in Duingroet is na een flinke wandeling misschien wel het fijnste dat er is. Met uw Dinercheque kunt u bij ons heerlijk lunchen of dineren, allemaal in een sfeervolle en rustieke omgeving. Daar komt nog eens bij dat Duingroet van alle gemakken is voorzien, waar gratis internet natuurlijk bij hoort. Duingroet Food & Drinks staat dan ook voor heerlijk eten, een prachtige ligging en een warme en gezellige ambiance. Ons restaurant is dan ook een ideale plek om u culinair te laten verwennen met uw Dinercheque.

Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld door onze chef-kok en bevat een aantal prachtige gerechten. Uiteraard werken wij graag met wat de zee ons te bieden heeft, maar uiteraard laten wij ons daar niet door beperken. Onze kaart bevat heerlijke voorgerechten, salades, vlees- en visgerechten, vegetarische gerechten en een aantal heerlijke desserts. Probeer bijvoorbeeld onze Stoofaal, die op traditionele wijze gestoofd is in roomboter en tuinkruiden. Culinaire verrassingen zijn natuurlijk niet uitgesloten bij Duingroet.

Kom gezellig een keer bij ons dineren met uw Dinercheque. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

Contactgegevens:

Restaurant Duingroet
Heereweg 284
1873GC Groet
Telefoon: 
072-5092227
Nationale Diner Cadeaukaart Groet Restaurant Duingroet

Meer restaurants in de buurt

Golf van Bergen

Bergen aan Zee
A la carte
Adres: 
Van der Wijckplein 12A-C
1865 AP Bergen aan Zee
Telefoon: 
0725899610
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen aan Zee Golf van Bergen

Hotel Meyer

Bergen aan Zee
Restaurant in een Hotel
Adres: 
Jacob Kalffweg 4
1865 AR Bergen aan Zee
Telefoon: 
072-5812488
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen aan Zee Hotel Meyer
Adres: 
Jacob Kalffweg 4
1865AR Bergen aan Zee
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen aan Zee Meyer aan Zee