Restaurant Duingroet

Groet (NH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Aan de rand van het mooie duingebied van Schoorl kunt u met uw Dinercheque genieten van lekker eten en drinken in restaurant Duingroet Food & Drinks. Duingroet ligt in het kleine plaatjes Groet, omgeven door prachtig duingebied. Na een actief dagje wandelen in de Duinen is Duingroet dan ook de perfecte plek om lekker te ontspannen met een hapje en een drankje. Dat kan tijdens de lunch, maar uiteraard ook later op de dag bij het diner. Neem het van ons aan, lekker uitrusten in Duingroet is na een flinke wandeling misschien wel het fijnste dat er is. Met uw Dinercheque kunt u bij ons heerlijk lunchen of dineren, allemaal in een sfeervolle en rustieke omgeving. Daar komt nog eens bij dat Duingroet van alle gemakken is voorzien, waar gratis internet natuurlijk bij hoort. Duingroet Food & Drinks staat dan ook voor heerlijk eten, een prachtige ligging en een warme en gezellige ambiance. Ons restaurant is dan ook een ideale plek om u culinair te laten verwennen met uw Dinercheque.

Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld door onze chef-kok en bevat een aantal prachtige gerechten. Uiteraard werken wij graag met wat de zee ons te bieden heeft, maar uiteraard laten wij ons daar niet door beperken. Onze kaart bevat heerlijke voorgerechten, salades, vlees- en visgerechten, vegetarische gerechten en een aantal heerlijke desserts. Probeer bijvoorbeeld onze Stoofaal, die op traditionele wijze gestoofd is in roomboter en tuinkruiden. Culinaire verrassingen zijn natuurlijk niet uitgesloten bij Duingroet.

Kom gezellig een keer bij ons dineren met uw Dinercheque. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

Contactgegevens:

Restaurant Duingroet
Heereweg 284
1873GC Groet
Telefoon: 
072-5092227
Nationale Diner Cadeaukaart Groet Restaurant Duingroet

Meer restaurants in de buurt

SHABU to go Alkmaar

Alkmaar
A la carte, Afhalen and Sushi
Adres: 
Europaplein 50
1825 TL Alkmaar
Telefoon: 
0722012050
Nationale Diner Cadeaukaart Alkmaar SHABU to go Alkmaar
Adres: 
Europaboulevard 355-357
1825 RK Alkmaar
Telefoon: 
0725611111
Nationale Diner Cadeaukaart Alkmaar Bakker Bart Alkmaar Europaboulevard

Holy Cannoli

Noord-Scharwoude
Adres: 
Spoorstraat 64
1723 NE Noord-Scharwoude
Telefoon: 
0630740977
Nationale Diner Cadeaukaart Noord-Scharwoude Holy Cannoli