Restaurant Drielanden

Lemiers (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Als u culinair verrast wilt worden dan bent u altijd welkom in ons sfeervol ingerichte restaurant met open haard. Bij de Piethaan zijn de maaltijden gevarieerd en altijd bereid met zoveel mogelijk verse ingrediënten. Naast ons uitgebreide menu kunt u bij ons ook altijd kiezen uit extra seizoen gerechten, deze worden bijna exclusief bereid met producten uit de streek. Uw dinercheque van Diner Cadeau is bij ons ook van harte welkom.

De lounge van het hotel ademt een huiselijke en gemoedelijke sfeer en in ons onlangs vernieuwde Limburgse cafeetje is het nog steeds oergezellig. Na een lange wandeling, dagtocht of fietstocht kunt u heerlijk uitrusten op het voorterras of even relaxen in ons schaduwrijke tuin met comfortabele zitplekken. Er staat een ruime parkeerplaats tot uw beschikking die niet gedeeld hoeft te worden met andere etablissementen. Tevens hebben we ook een aparte afgesloten stalling voor fietsen en motoren of andere kleine voertuigen. Uw eigendom is bij ons daarom ook meer dan veilig. Daar zijn wij meer dan trots op. Wij willen immers ook niet zien dat één van onze gasten niet met een glimlach op zijn gezicht weer op huis aan gaat.

Bij de Piethaan kunt u verwachten dat u met open armen ontvangen wordt door ons buitengewoon gastvrije personeel. U bent hier een koning en het is de bedoeling dat u dat ook zo ervaart. Hopelijk bent u van mening dat wij een tweede bezoek waard zijn na uw eerste kennismaking met ons knusse hotel-restaurant. Weet dat u de tweede keer natuurlijk weer met een dinercheque van Diner Cadeau mag betalen.

Contactgegevens:

Restaurant Drielanden
Mamelis 6
6295 NB Lemiers
Telefoon: 
043-3061356
Nationale Diner Cadeaukaart Lemiers Restaurant Drielanden

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Mamelis 6
6295 NB Lemiers
Telefoon: 
043-3061356
Nationale Diner Cadeaukaart Lemiers Hotel Drielanden

Hotel Vijlerhof

Vijlen
A la carte
Adres: 
Hilleshagerweg 2
6294 AP Vijlen
Telefoon: 
043-3061710
Nationale Diner Cadeaukaart Vijlen Hotel Vijlerhof

Restaurant Vijlerhof

Vijlen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hilleshagerweg 2
6294 AP Vijlen
Telefoon: 
043-3061710
Nationale Diner Cadeaukaart Vijlen Restaurant Vijlerhof