Restaurant in den Wijngaard

Aardenburg (ZE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u een groot liefhebber van escargots en zou u graag de dinercheque die u cadeau heeft gekregen inzetten om deze heerlijke diertjes te gaan eten in een restaurant op een prachtige locatie vlak over de grens in België? Wacht dan niet langer en ga met uw dinercheque op weg naar restaurant In Den Wijngaard. U vindt dit prachtige restaurant, dat tevens een zalencentrum én een heuse escargotkwekerij is, aan de provinciale weg tussen Aardenburg en Maldegem. De natuur aldaar is werkelijk prachtig, dus u kunt uw bezoek aan restaurant In Den Wijngaard zeer goed combineren met een wandeling of een fietstocht in de omgeving.

Bij restaurant In Den Wijngaard zelf is met uw dinercheque bovendien ook voldoende te beleven. Zo kunt u deelnemen aan een rondleiding door de escargotkwekerij of kunt u presentaties bijwonen over deze zeer bijzondere dieren. De escargots die in de kwekerij van In Den Wijngaard worden gekweekt worden niet alleen gereserveerd in dit restaurant, maar ze worden ook ingekocht door vele andere bekende sterrenrestaurants, zoals Pure C in Cadzand en Sel Gris in Duinbergen. Voor de echte escargot liefhebber is een bezoek aan restaurant In Den Wijngaard dus een ware traktatie. Naast gerechten met deze heerlijke zeevruchten kunt u ook genieten van diverse grillspecialiteiten. Wilt u een keer ’s middags langskomen, neem dan deel aan de feestelijke high tea’s die worden georganiseerd bij In Den Wijngaard!

Eigenaars Saskia en Patrick Notenboom hopen u spoedig welkom te mogen heten in hun mooie restaurant. Vergeet u bij uw bezoek vooral niet oom ook uw dinercheque mee te nemen! 

Contactgegevens:

Restaurant in den Wijngaard
Smedekensbrug 34
4527GE Aardenburg
Telefoon: 
0117491236
Nationale Diner Cadeaukaart Aardenburg Restaurant in den Wijngaard

Meer restaurants in de buurt

Hotel de Elderschans

Aardenburg
A la carte and Buffet
Adres: 
Herendreef 67
4527AZ Aardenburg
Telefoon: 
0117728999
Nationale Diner Cadeaukaart Aardenburg Hotel de Elderschans

Restaurant de Elderschans

Aardenburg
A la carte and Buffet
Adres: 
Herendreef 67
4527AZ Aardenburg
Telefoon: 
0117728999
Nationale Diner Cadeaukaart Aardenburg Restaurant de Elderschans

Reggy's

Sluis
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Nieuwstraat 47-19
4524 EC Sluis
Telefoon: 
0117421520
Nationale Diner Cadeaukaart Sluis Reggy's