Restaurant de Zwarte Haan

St. Jacobiparochie (FR)
Soort keuken: 
Biologisch, Frans and Internationaal
Omschrijving: 

Men verwacht niet dat er op het einde van de wereld gegeten kan worden maar dat is zeker wel het geval. Op deze adembenemende plek kunt u namelijk gewoon terecht voor een lekkere maaltijd bij De Zwarte Haan. Gelegen achter en op een zeedijk heeft dit restaurant niet alleen een bijzonder uitzicht maar weet ook nog alle buikjes te vullen. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen bent u welkom.

Omdat het restaurant in het monumentale Sint Jacobsparochie, Sint Jabik in het Fries, ligt is het een belangrijk onderdeel van de lokale geschiedenis geworden. Omdat deze parochie zo mooi is gelegen is het lastig uit te leggen hoe het uitzicht er uit ziet. Staand op de zeedijk en u kijkt uit naar de zee kunt u het wad zien liggen met achter u de pracht van het Friese landschap. Het is een schouwspel waar men daadwerkelijk ontroerd van wordt. Vooral als u er een heerlijke maaltijd bij krijgt.

En dat kunnen ze wel bij De Zwarte Haan. De keukenbrigade werkt met een bepaalde zorg voor het eten die niet veel voorkomt in andere restaurants. Dit is dan ook beloond met een bijzonder certificaat, het Waddengoud. Dit certificaat toont aan dat er zorgvuldig wordt gewerkt met streekproducten en dat het restaurant de duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Dit certificaat wordt niet zomaar uitgegeven en hangt daarom ook met veel trots in het restaurant. Goed bezig, De Zwarte Haan.

Kom dus snel een vorkje meeprikken op het einde van de wereld. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau bent u van harte welkom.

Contactgegevens:

Restaurant de Zwarte Haan
Nieuwebildtdijk 428
9079 PG St. Jacobiparochie
Telefoon: 
0518-401649
Nationale Diner Cadeaukaart St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan

Meer restaurants in de buurt

Cheung Kwong

Franeker
Afhalen and Chinees
Adres: 
Zilverstraat 3-5
8801KA Franeker
Telefoon: 
0517394098
Nationale Diner Cadeaukaart Franeker Cheung Kwong

De Pannekoektrein

Marrum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stasjonswei 24
9073 GJ Marrum
Telefoon: 
0518411750
Nationale Diner Cadeaukaart Marrum De Pannekoektrein

Ristorante Pizzeria 'Il Vulcano'

Hollum
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Schoolstraat 8
9161 BE Hollum
Telefoon: 
0519554164
Nationale Diner Cadeaukaart Hollum Ristorante Pizzeria 'Il Vulcano'