Restaurant De Pyramiden

Hengelo (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In Hengelo kunt u met uw Dinercheque genieten van heerlijke Egyptische specialiteiten bij restaurant de Pyramiden. De Pyramiden is gevestigd op loopafstand van het station en is zeer centraal gelegen. U kunt hier dus altijd een keer binnenlopen om een snelle hap af te halen of om juist uitgebreid te dineren. U kunt plaatsnemen in ons op typisch Egyptische wijze ingerichte restaurant, maar ook op ons gezellige terras. Onze hartelijke en gastvrije bediening zal zorgen dat het u aan niks ontbreekt.

Op onze menukaart vindt u een grote verscheidenheid aan Egyptische klassiekers en moderne favorieten. Zo kunt u bij ons genieten van shoarma, kebab, shaslik, falafel, spareribs en koteletten. De mixed grill ontbreekt uiteraard ook niet, altijd een goede keuze. Een aantal mooie Egyptische desserts maken de kaart compleet en voor de kinderen zijn er speciale kindergerechten. U kunt uw maaltijd aanvullen met een lekker voorgerecht zoals een Egyptisch soepje en met vele extra’s. Ook zijn er speciale schotels zoals de Cleopatra schotel en de Sphinx schotel die uw maag gegarandeerd zullen vullen. Kom met uw Dinercheque langs om het te proberen en te genieten van onze bijzondere service.

Voor een Egyptische maaltijd en een dosis gezelligheid bent u bij de Pyramiden op de juiste plek. Kijk ook eens naar onze mogelijkheden voor grote groepen; uw verjaardagsfeestje, zakenuitje, reünie, etc. kunt u uitstekend bij ons vieren. Kom bij ons langs en neem uw Dinercheque mee. Wij kijken uit naar uw bezoek en hopen u dan op uw wenken te mogen bedienen.

Contactgegevens:

Restaurant De Pyramiden
Nieuwstraat 38
7551CZ Hengelo
Telefoon: 
0742437645
Nationale Diner Cadeaukaart Hengelo Restaurant De Pyramiden

Meer restaurants in de buurt

Markanti

Hengelo
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Brinkstraat 5
7551CB Hengelo
Telefoon: 
0742432078
Nationale Diner Cadeaukaart Hengelo Markanti

Triple B

Hengelo
A la carte and Afhalen
Adres: 
Telgen 8
7551 CL Hengelo
Telefoon: 
0742914390
Nationale Diner Cadeaukaart Hengelo Triple B

Restaurant Caballeros

Hengelo
A la carte, Afhalen and Vegetarisch
Adres: 
Marktstraat 26
7551DV Hengelo
Telefoon: 
074-3030293
Nationale Diner Cadeaukaart Hengelo Restaurant Caballeros