Restaurant de Parelvisser

Westerlee (GR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Ten oosten van Groningen ligt het landgoed Westerlee. Dit is het landgoed van een Herenboer uit een ver verleden. Een Herenboer was een boer die genoeg kapitaal had vergaard om zelf niet meer te hoeven werken op het land. Dit was een verschijnsel dat vooral na de Agrarische Revolutie in de 18e eeuw voorkwam in Nederland. De landgoeden die ontstonden vanwege deze ontwikkeling strekten zich uit over vele hectare land. Het was daarom ook mogelijk om prachtige landhuizen aan te leggen met enorme siertuinen. Het Westerlee Landgoed is hier geen uitzondering op. Dit prachtige stukje natuur is daarom ook gerestaureerd en omgebouwd in een indrukwekkend Hotel-Restaurant. Hier kunt u ervaren hoe het was om een Landheer in de 19e eeuw te zijn. Dit doen ze onder andere door middel van de luxe kamers en de heerlijke gerechten die de keuken van De Parelvisser voor u op tafel tovert. U kun dit nu ook ervaren met een dinercheque van Diner Cadeau.

Het is lastig voor te stellen dat u zich nog in de 21ste eeuw bevind door de authentieke inrichting van het geheel. Ondanks de jugenstil inrichting en het gevoel dat u terug in de tijd bent gegaan is het landgoed wel voorzien van alle gemakken van de moderne wereld. Maar het is juist deze combinatie van Moderen en Klassiek die van de ervaring een onvergetelijke maken.

Het landgoed is dé aangewezen locatie voor een bijzondere aangelegenheden zoals familie feesten en bedrijfsuitjes. Maar het is vooral de perfecte locatie voor een bruiloft. Het is dan ook geen toeval dat het personeel veel ervaring heeft met het organiseren en in goede banen leiden van bruiloften. Een bruiloft die op het landgoed plaatsvind is een gegarandeerd succes.

U bent van harte welkom om langs te komen en te ervaren wat Westerlee en De Parelvisser te bieden hebben. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Restaurant de Parelvisser
Hoofdweg 67
9678 PH Westerlee
Telefoon: 
0597433082
Nationale Diner Cadeaukaart Westerlee Restaurant de Parelvisser

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoofdweg 67
9678PH Westerlee
Telefoon: 
0597433082
Nationale Diner Cadeaukaart Westerlee Landgoed Westerlee
Adres: 
Hoofdweg 67
9678 PH Westerlee
Nationale Diner Cadeaukaart Westerlee Brasserie van het Landgoed
Adres: 
Synagoge-passage 4-6
9671 EC Winschoten
Telefoon: 
0597551801
Nationale Diner Cadeaukaart Winschoten Bakker Bart Winschoten