Restaurant De Hof

Renswoude (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het groene hart van de Gelderse Vallei, is het sfeervolle Restaurant De Hof te vinden. Het restaurant is al ruim 80 jaar in de handen van de familie Bos en is uitgegroeid tot modern familiebedrijf waar gastvrijheid en mooie gerechten centraal staan. Door de veelzijdige menukaart kan iedereen kan zich thuis voelen bij Restaurant De Hof. Ook u bent er van harte welkom om hier te komen eten met uw Dinercheque!

Restaurant De Hof is geopend tussen dinsdag en zondag tussen 9:30 en 21:00. Het is natuurlijk altijd handig om te reserveren, maar eigenlijk is er voor iedereen altijd wel een plekje vrij in het ruime restaurant. In ruil voor uw Dinercheque wordt dineren een ware belevenis. U kunt onder andere gaan voor het wisselende maandmenu, een speciaal samengesteld menu voor een voordelige prijs. Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen met uw Dinercheque. De gerechten op de menukaart zullen de Bourgondiër in u wakker schudden! Wat dacht u bijvoorbeeld van varkenshaasje uit de Hollandse Vallei, een rosé gebraden eendenborst of in roomboter gebakken zeetong? Ook voor de vegetariërs en mensen met bepaalde allergieën of dieetwensen kan er van alles geregeld worden.

Wilt u de Dinercheque inzetten voor een gezellig avondje uit met het hele gezin? Ook dan bent u bij Restaurant De Hof aan het goede adres. Er is namelijk een speciaal kindermenu met onder andere poffertjes, kipnuggets en kinderspareribs. Ook kunnen zij zich prima vermaken in de speelkelder. Dan kunt u in alle rust genieten van uw eigen maaltijd! 

Contactgegevens:

Restaurant De Hof
Arnhemseweg 3
3927EE Renswoude
Telefoon: 
0318-571213
Nationale Diner Cadeaukaart Renswoude Restaurant De Hof

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Buursteeg 2
3927EJ Renswoude
Telefoon: 
0850410110
Nationale Diner Cadeaukaart Renswoude Restaurant Grebbelounge (Geen e-vouchers)

Restaurant Vendel

Veenendaal
A la carte and Internationaal
Adres: 
Vendelseweg 69
3905 LC Veenendaal
Telefoon: 
0318525506
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Restaurant Vendel

TORV

Veenendaal
A la carte and Lunch
Adres: 
Brouwersgracht 69
3901 TK Veenendaal
Telefoon: 
0318304540
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal TORV