Restaurant Da Antonio

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Italiaans
Omschrijving: 

Wist u dat u nu met uw dinercheque Italiaans uit eten kunt gaan in de hoofdstad van ons mooie kikkerlandje? U bent namelijk uitgenodigd om met uw dinercheque een middag te komen lunchen of een avond te komen dineren bij restaurant Da Antonio aan de Singel 492A. Da Antonio is een laagdrempelig Italiaans restaurant waar u ook terecht kunt voor een snelle hap. Op het menu staan heerlijke Italiaanse specialiteiten maar ook echte oud Hollandse pannenkoeken. Restaurant Da Antonio past perfect in een bruisende toeristenstad in Amsterdam en is dan ook een zeer geschikte plek om te gaan eten na een dagje vermaak in de binnenstad van Amsterdam. Of dit nu een dag winkelen is, een rondvaart, cultuur snuiven of gewoon wandelen langs de mooie Amsterdamse grachten.

In de keuken bij restaurant Da Antonio worden lekkere Italiaanse specialiteiten bereid van verse ingrediënten. Denkt u hierbij aan allerhande soorten pizza’s en pasta’s, maar ook aan traditionele Italiaanse vis-, en vleesgerechten. De Hollandse pannenkoeken vormen een grappig contrast met de rest van het menu, maar dat maak een bezoek aan restaurant Da Antonio met uw dinercheque juist bijzonder! Laat u door de bediening informeren over alle mogelijkheden of neem alvast een kijkje op de website, daar staat uitgebreid beschreven welke gerechten u bij Da Antonio allemaal kunt bestellen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit Italiaanse restaurantje in het centrum van Amsterdam? Twijfel dan niet langer en breng eens een bezoek aan Da Antonio. Het team van Da Antonio hoopt u, en daarbij natuurlijk ook uw dinercheque, snel welkom te mogen heten aan de Singel 492A! 

Contactgegevens:

Restaurant Da Antonio
Singel 492A
1017 AW Amsterdam
Telefoon: 
0206255094
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Da Antonio

Meer restaurants in de buurt

Rossini

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Reguliersdwarsstraat 3-5
1017BJ Amsterdam
Telefoon: 
020-6390102
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Rossini

Il Primo

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Reguliersdwarsstraat 13-15
1017BJ Amsterdam
Telefoon: 
0203319370
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Il Primo

Burger bar texmex

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Reguliersdwarsstraat 23
1017 BJ Amsterdam
Telefoon: 
0642220324
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Burger bar texmex