Restaurant Chung

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque heeft u bij trendy restaurant Chung toegang tot een unieke ervaring. Het restaurant vernoemd naar Chef Chung biedt overheerlijke Aziatische gerechten met een Europese Twist. In deze gerechten proeft u het prachtige verhaal van Chef Chung, die is geboren en getogen in Rotterdam en van Aziatische afkomst. Toen hij als gastheer werkte liet hij zich scholen tot sommelier. Tijdens de zoektocht naar goede wijn en spijs combinaties leerde Chung de westerse elementen in de wijn te combineren met authentieke Aziatische gerechten. Dit heeft hij omgezet in prachtige spannende gerechten.  

 

Dit bijzondere verhaal ziet u terug in het spannende menu van Restaurant Chung. U kunt u hier laten verrassen door het Menu van de Chef, waarbij u slechts het aantal gangen aangeeft. Ook kunt u opteren voor het overheerlijke peking eend menu of het lobster menu. Daarnaast is het zeer aan te raden bij Restaurant Chung een aantal verschillende ‘Asian Bites’ te bestellen die u met het hele gezelschap kunt delen. U hebt dankzij de achtergrond van Chef Chung als sommelier altijd de garantie dat de wijn de maaltijd altijd perfect zal complimenteren. Tel bij al dit overheerlijke eten de goede locatie, hippe moderne ambiance en de gastvrijheid bij op en u heeft een eetervaring die u niet snel zult vergeten. Ook de recensies in kranten en bladen spreken lovend over dit relatief jonge restaurant.

 

Laat u meevoeren door de smaakexplosies die Chef Chung tijdens zijn zoektocht heeft ontwikkeld. Zowel voor een uitgebreide lunch als een exclusief diner kunt u hier terecht. Bij Restaurant Chung proeft u de hele wereld op uw tong. We hopen u met uw Dinercheque snel te mogen ontvangen!

Contactgegevens:

Restaurant Chung
Noordmolenwerf 171
3011 DC Rotterdam
Telefoon: 
0104144099
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Chung

Meer restaurants in de buurt

Brasserie Timmerhuis

Rotterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Halvemaanpassage 121
3011 DL Rotterdam
Telefoon: 
0102038574
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Brasserie Timmerhuis
Adres: 
Rodezand 23B-25
3011 AM Rotterdam
Telefoon: 
0102104531
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam SHIN Japanese Tapasbar & Matcha Café

Chidoz Rotterdam

Rotterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Westewagenstraat 70
3011 AT Rotterdam
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Chidoz Rotterdam