Restaurant Cafe In de Waag

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Aan het historische plein de Nieuwmarkt zijn veel gezellige cafeetjes en restaurant te vinden. Maar degene die het meest opvalt is toch wel Restaurant Café In De Waag. Ze zijn namelijk gevestigd in een monumentaal pand midden op het plein. In de 15e eeuw diende dit iconische gebouw nog als stadspoort. Tegenwoordig is het een stijlvol restaurant waar zowel buurtbewoners als toeristen graag komen voor een hapje en drankje. Ook u bent er van harte welkom met uw Dinercheque.

Restaurant Café In De Waag is strak ingericht, maar heeft toch een gezellige en informele sfeer. Er hangt ook een imposante kroonluchter met maar liefst 300 kaarsen. Met uw Dinercheque kunt u één van de heerlijke lunchgerechten bestellen. Ga bijvoorbeeld voor één van de verse broodjes, salades of soepen. Of ga voor een Waagburger van de houtskoolgrill! In de avond kunt u bij Restaurant Café In De Waag uitgebreid dineren onder het genot van een glaasje wijn. Een aanrader is om met uw Dinercheque het driegangenmenu van de maand te bestellen, waarbij u kunt genieten van de lekkerste producten van het seizoen. De a la carte menukaart is een klassieke kaart met veel herkenbare en toch verassende gerechten. Bestel bijvoorbeeld de kabeljauwrug met serranoham, beurre blanc en rode bietengort.

Het is ook leuk om gezellig te gaan borrelen bij Restaurant Café In De Waag met uw Dinercheque. Ze hebben veel wijnen op glas en een aantal heerlijke speciaalbieren. Een portie Old Amsterdam kaas, bitterballen of pikante kip zal er goed bij smaken!

Contactgegevens:

Restaurant Cafe In de Waag
Nieuwmarkt 4
1012 CR Amsterdam
Telefoon: 
020-4227772
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Cafe In de Waag

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Binnen Bantammerstraat 15
1011 CH Amsterdam
Telefoon: 
0202213208
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam De Amsterdamse Kookschool

V Corner Bistro & Bar

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Nassaukade 153G
1053 LK Amsterdam
Telefoon: 
0207868811
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam V Corner Bistro & Bar
Adres: 
Bos en Lommerplantsoen 45a
1055 AA Amsterdam
Telefoon: 
0203011011
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Lucia's BoLo District