Plexat

De Lutte (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Eetcafé Plexat is een gezellige eetgelegenheid in het centrum van het dorpje De Lutte. In de levendige kern van het dorp vindt u veel leuke horecagelegenheden en ambachtelijke winkels. Eetcafé Plexat spant hierbij de kroon! In ruil voor uw Dinercheque kunt u hier genieten van vertrouwde gerechten en bijzondere speciaalbieren. Het terras biedt plaatsen aan 60 gasten aan de voorzijde en 120 gasten op het zijterras. Ook voor u is er vast wel een plekje vrij! Kom dus gauw langs en neem uw Dinercheque mee.

De veelzijdige menukaart van Eetcafé Plexat biedt voor ieder wat wils! De vleesliefhebber kan bijvoorbeeld gaan voor de Twente ribeye met huisgemaakte kruidenboter, huisgemarineerde spareribs of één van de vijf verschillende schnitzels. Bent u vegetariër? Ook dan kunt u bij Eetcafé Plexat goed terecht met uw Dinercheque. Zo hebben ze bijvoorbeeld een gevulde paprika met diverse wokgroenten en kaassoorten. Bij uw diner zal een speciaalbiertje goed smaken. Bij Eetcafé Plexat hebben ze ontzettend veel soorten speciaalbier waaronder (zwaar) blond, amber, wit, (zwaar) donker en tripel. Bij Eetcafé Plexat komt u echt weer helemaal tot rust. Het is bijvoorbeeld een ideale tussenstop of eindbestemming bij een dagje in de natuur. Vele fiets- en wandelroutes passeren namelijk dit kerkdorp.

Wilt u echt iets bijzonders doen met uw Dinercheque? Bij Eetcafé Plexat hebben ze ook allemaal leuke arrangementen. Voorbeelden hiervan zijn de ‘Tapas Tafel’, High Tea, Barbecue, Stampottenbuffet en een Keuzemenu. Het team van Eetcafé Plexat hoopt u spoedig te mogen ontvangen! 

Contactgegevens:

Plexat
Dorpstraat 3
7587AA De Lutte
Telefoon: 
0541551350
Nationale Diner Cadeaukaart De Lutte Plexat

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpstraat 3
7587AA De Lutte
Telefoon: 
0541551350
Nationale Diner Cadeaukaart De Lutte Steaks & Bites
Adres: 
Groote Markt 19
7571 EC Oldenzaal
Telefoon: 
0541-513033
Nationale Diner Cadeaukaart Oldenzaal Markt 19

Las Carretas Oldenzaal

Oldenzaal
A la carte and Afhalen
Adres: 
Groote Markt 21
7571 EC Oldenzaal
Telefoon: 
0541517951
Nationale Diner Cadeaukaart Oldenzaal Las Carretas Oldenzaal