Pizzeria Ristorante La Mamma Berkel

Berkel en Rodenrijs (ZH)
Soort keuken: 
Afhalen and Italiaans
Omschrijving: 

Al meer dan 20 jaar is Pizzeria Ristorante La Mamma Berkel gevestigd aan de Herenstraat in Berkel en Rodenrijs. U kunt hier nu uw dinercheque besteden! La Mamma is een warm familierestaurant dat gebruik maakt van de traditionele Italiaanse keuken en de daarbij horende gerechten. In La Mamma zult u altijd echte Italiaanse gastvrijheid meemaken en een gezellige sfeer voelen. Het hele team is altijd zeer vriendelijk en vrolijk waardoor u aangenaam van uw gerecht kunt genieten. Bij La Mamma krijgt u gegarandeerd een gezellige avond! Kom langs met uw vrienden of neem uw kinderen mee om ze kennis te laten maken met de Italiaanse keuken!

In de keuken wordt er hard gewerkt aan verschillende heerlijke gerechten van de kaart. U heeft een ruime keuze voor uw dinercheque, op de kaart staan namelijk de volgende gerechten: soepen, salades, warme- en koude voorgerechten, vleesgerechten (met o.a. varkenshaas en kipfilet), visgerechten (met o.a. zalmfilet en gebakken zeetongfilet), pizza’s, deegwaren (o.a. lasagne en spaghetti), ene kindermenu, nagerechten en kazen. De keuken laat alleen gerechten serveren die ook echt een hoge kwaliteit hebben. Bij deze gerechten kunt u ook heerlijke dranken geserveerd krijgen. Denk hierbij aan rode wijnen, witte wijnen, rose en mousserende wijnen.

La Mamma is geopend maandag tot en met donderdag van 16:00 uur tot 22:00 uur en vrijdag tot en met zondag van 16:00 uur tot 23:00 uur. Bent u al nieuwsgierig geworden naar de gerechten van La Mamma? Pak dan uw dinercheque en kom langs!

Contactgegevens:

Pizzeria Ristorante La Mamma Berkel
Herenstraat 22A
2651CB Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 
0105118697
Nationale Diner Cadeaukaart Berkel en Rodenrijs Pizzeria Ristorante La Mamma Berkel

Meer restaurants in de buurt

Deliziosa

Bleiswijk
A la carte
Adres: 
Plaats 15
2665 CM Bleiswijk
Telefoon: 
0105221729
Nationale Diner Cadeaukaart Bleiswijk Deliziosa

t Ambachthuys

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Kerkstraat 10
3054 NC Rotterdam
Telefoon: 
0108403608
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam t Ambachthuys
Adres: 
Oostlaan 1
2641DK Pijnacker
Telefoon: 
0153692461
Nationale Diner Cadeaukaart Pijnacker Da Gigino