Parkhotel Valkenburg

Valkenburg (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

U hebt nu met uw dinercheque exclusief de mogelijkheid om culinair te gaan dineren in het mooie plaatsje Valkenburg. U bent namelijk welkom met uw dinercheque in het restaurant van Parkhotel Valkenburg. Valkenburg is alom bekend vanwege de prachtige Limburgse omgeving en de bekende grotten die zich in de buurt bevinden. U kunt een bezoek aan het restaurant van Parkhotel Valkenburg dan ook zeer goed combineren met een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden of een wandeling door het mooie Limburgse landschap. Op ditzelfde mooie landschap heeft u uitzicht wanneer u plaatsneemt in de lichte serre van het restaurant of op het terras, waar u dagelijks vanaf 18:00 welkom bent om u culinair in de watten te laten leggen door de chef.

Op de menukaart van het restaurant staan heerlijke gerechten die zijn bereid van dagverse producten. Deze gerechten zijn geïnspireerd door de Franse keuken en aangepast aan het seizoen. Iedere paar maanden wisselt de kaart, zodat de chef gebruik kan maken van die producten die op dat moment op hun aller lekkerst zijn. Dit biedt u niet alleen de garantie van de meest smaakvolle en gezonde gerechten, het zorgt ook voor de nodige afwisseling. Zo hoeft u nooit twee keer hetzelfde te eten en kunt u zich keer op keer opnieuw culinair laten verrassen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit ambachtelijke en bourgondische restaurant? Schroom dan niet en reserveer een tafel in het restaurant van Parkhotel Valkenburg. Vergeet niet uw dinercheque mee te nemen, want die is ook van harte welkom!

Contactgegevens:

Parkhotel Valkenburg
Neerhem 68
6301CJ Valkenburg
Telefoon: 
0436013241
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Parkhotel Valkenburg

Meer restaurants in de buurt

Dionysos

Valkenburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grendelplein 20
6301 BS Valkenburg
Telefoon: 
0436010179
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Dionysos

Amadeus

Valkenburg
A la carte
Adres: 
Grendelplein 9
6301BS Valkenburg
Telefoon: 
043-6016846
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Amadeus
Adres: 
Neerhem 68
6301CJ Valkenburg
Telefoon: 
0436013241
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Villa Valkenburg