The Old Pal

Zoetermeer (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw dinercheque kunt u heerlijk eten bij restaurant The Old Pal. Het speciale bierrestaurant is gevestigd aan de Oostwaarts in Zoetermeer. De geweldige en knusse inrichting van The Old Pal zorgt voor een gezellige sfeer. Het is een ouderwetse inrichting. Zo is er voornamelijk veel met hout en steen gewerkt om er een echte Western sfeer in te brengen. Het is de ideale plek om uw vrienden en/of familie mee naar toe te nemen om hen te trakteren met uw dinercheque! U kunt namelijk niet alleen eten bij The Old Pal, maar ook heerlijke soorten dranken geserveerd krijgen vanuit de prachtige bar. Het team van The Old Pal staat elk moment voor u klaar, u hoeft dus alleen maar te genieten van al het lekkers wat u geserveerd krijgt!

Bij The Old Pal kunt  u zowel lunchen als dineren met uw dinercheque. Welke van de twee u nu gaat doen maakt niet uit, want de koks maken de lekkerste gerechten voor u klaar! Zo is er voor de lunch genoeg keuze aan: soepen, uitsmijters, omeletten, Italiaanse bol of Rustico bruin, wraps, diverse lunchgerechten, warme lunchgerechten, en nog veel meer heerlijke gerechten. Ook voor het diner heeft u een ruim aanbod aan heerlijke gerechten. Zo zijn er voorgerechten, soepen, saté gerechten, vegetarische gerechten, vis gerechten, maar ook zeker vleesgerechten.

Zeven dagen in de week is The Old Pal voor u geopend. Per dag wisselen de openingstijden tussen 11:00 uur een 2:30 uur. Bent u ook zo benieuwd naar de lunch- of dinerkaart? Kom dan snel eens langs met uw dinercheque!

Contactgegevens:

The Old Pal
Oostwaarts 4
2711 BB Zoetermeer
Telefoon: 
0793425855
Nationale Diner Cadeaukaart Zoetermeer The Old Pal

Meer restaurants in de buurt

Smaak en Vermaak Zoetermeer

Zoetermeer
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 35
2712AC Zoetermeer
Telefoon: 
0797503904
Nationale Diner Cadeaukaart Zoetermeer Smaak en Vermaak Zoetermeer

Café Restaurant Adio (NIET VOOR AFHAAL)

Zoetermeer
A la carte, Eetcafé and Lunch
Adres: 
Marijkestraat 2
2712CT Zoetermeer
Telefoon: 
0793166726
Nationale Diner Cadeaukaart Zoetermeer Café Restaurant Adio (NIET VOOR AFHAAL)