Napoli Best

Best (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Napoli is dé plek in Best waar u terecht kunt voor een echte Italiaanse maaltijd. Bovendien accepteren ze er ook uw Dinercheque! Bij Restaurant Napoli vindt u de ultieme combinatie van hoge kwaliteit en gastvrijheid. Bovendien zijn de gerechten ook nog eens heel schappelijk geprijsd. Als u bij Restaurant Napoli komt eten, waant u zich in het zonnige vakantieland Italië. De keukenbrigade eerbiedigt de Italiaanse, maar ook de Siciliaanse tradities en werkt uitsluitend met verse en hoogwaardige producten. Kom dus gauw eens dineren met uw Dinercheque.

Restaurant Napoli staat bekend om haar grote diversiteit aan pizza’s. Deze worden altijd vers belegd en krokant gebakken in eigen keuken. U kunt kiezen voor een aantal klassieke varianten zoals de Pizza Funghi, Pizza Hawai, Pizza Quattro Stagioni en nog veel meer. Wilt u eens iets nieuws proberen in ruil voor uw Dinercheque? Ga dan voor één van de specialiteiten van Restaurant Napoli zoals de Pizza La Dolce Vita met mozzarella, gorgonzola, parmaham, gerookte zalm en ansjovis. Ook als u meer zin heeft in een mals stukje vlees, kunt u terecht bij Restaurant Napoli. Ze serveren allerlei Italiaanse gerechten waaronder Filetto Alla Pizzaiola: Ossenhaas met olijven, kappetjes, ui, garnalen en knoflook in een pikante tomatensaus. Een mooi glas rode wijn maakt het af!

Neem ook gerust uw kinderen mee naar Restaurant Napoli. Geniet van een gezellig avondje uit met het gezin in ruil voor uw Dinercheque! Op de kinderkaart vindt u lekkernijen zoals spaghetti bolognese en een kinderpizza met tomaat, kaas, ham en ananas. Zo krijgt iedereen aan tafel een heerlijke Italiaanse maaltijd.

Contactgegevens:

Napoli Best
Hoofdstraat 30
5683AE Best
Telefoon: 
0499399993
Nationale Diner Cadeaukaart Best Napoli Best

Meer restaurants in de buurt

Grand Café de Bank

Best
A la carte and Afhalen
Adres: 
Raadhuisplein 30b
5683EA Best
Telefoon: 
+31499763676
Nationale Diner Cadeaukaart Best Grand Café de Bank
Adres: 
Molenstraat 40
5688 AD Oirschot
Telefoon: 
0499224003
Nationale Diner Cadeaukaart Oirschot Trattoria Santa Maria

Café De Vriendschap

Sint-Oedenrode
A la carte and Afhalen
Adres: 
Pastoor Teurlingsstraat 30
5492 EE Sint-Oedenrode
Telefoon: 
0413472572
Nationale Diner Cadeaukaart Sint-Oedenrode Café De Vriendschap