Namaskar

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Indiaas
Omschrijving: 

U heeft vanaf nu de mogelijkheid om met uw dinercheque heerlijk Indiaas te gaan dineren in het hart van ons land, het mooie Utrecht. Centraal gelegen in deze bruisende stad vindt u Indiaas Restaurant Namaskar, waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan traditionele Indiase specialiteiten. Het restaurant is zeer traditioneel ingericht, waardoor u zich bij een bezoek aan Nasmaskar met uw dinecheque haast in India waant! Of u nieuw bent met de Indiase keuken of juist al een echte liefhebber maakt niet uit, bij Namaskar is het voor iedereen genieten geblazen.

De koks en de bediening vinden het erg belangrijk dat alle gasten snel, beleefd en gastvrij worden geholpen en u zult dan ook nooit lang op uw eten moeten wachten. Daarnaast vindt de bediening het leuk om u te helpen met het uitkiezen van verschillende gerechten, wanneer u nog niet zeker weet wat u lekker vindt. De Indiase keuken kent vele smaken en kruiden en de gerechten variëren daardoor van zeer pittig tot juist mild en zoet. Met het juiste advies vindt u het gerecht dat het beste bij uw smaak past! Wilt u meerdere gerechten uitproberen? Dat kan ook! Het speciale menu bestaat uit vele verschillende kleine hapjes. Wilt u van het eten genieten in de sfeer van uw eigen huis? Kom dan een Indiase maaltijd afhalen of laat deze bij u thuis bezorgen.

Voor elke liefhebber van Indiaas eten is er bij Namaskar wat wils. Kom snel met uw dinercheque ontdekken welke schatten de Indiase keuken voor u te bieden heeft!

Contactgegevens:

Namaskar
Vredenburg 38
3511BD Utrecht
Telefoon: 
0302310447
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Namaskar

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Telefoon: 
0307606828
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Het Gegeven Paard

Danel

Utrecht
A la carte
Adres: 
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Telefoon: 
0307606829
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Danel
Adres: 
Oudegracht 88 a/d Werf
3511AV Utrecht
Telefoon: 
0302368436
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Cantina di David