Moti Mahal

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Wilt u graag op vakantie naar India maar heeft u niet genoeg tijd of geld? Dan komt u met Moti Mahal in hartje Amsterdam al aardig in de buurt. Schuif aan en geniet van alle zalige kleurrijke gerechten die de Indiase keuken te bieden heeft. Moti Mahal maakt al sinds 1983 heerlijke Indiase gerechten klaar voor hun gasten; de chefs hebben hier meer dan dertig jaar ervaring. Kom een keer binnen met uw dinercheque en wij zorgen voor een onvergetelijke Indiase ervaring.

Bij Moti Mahal vindt u een breed aanbod van de verschillende gerechten die de Indiase keuken rijk is. Moti Mahal zorgt er voor dat niemand met een lege maag naar huis gaat. Mocht u geen liefhebber zijn van pittig eten? Dan heeft Moti Mahal ook voor u een breed aanbod aan fantastische milde maaltijden. Elk gerecht wordt bereid met de meest verrukkelijke kruiden zoals alleen de Indiase keuken dat kan. Ons vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar. Zo wordt er nauwkeurig naar uw wensen geluisterd, zodat u bij ons optimaal kan genieten van onze heerlijke gerechten. Kom snel eens binnen met uw dinercheque en laat u verassen door de heerlijke smaken van India.

Om uw Indiase ervaring nog beter te maken is de inrichting van ons restaurant geheel geïnspireerd door de Indiase cultuur. Zo stapt u bij Moti Mahal binnen in een stukje India in het multiculturele Amsterdam! Ook is het bij Moti Mahal ontzettend populair om uw feest door ons te laten cateren. Kijk ook op onze website voor de mogelijkheden.

Binnenkort een stukje India proeven? Kom dan snel langs en neem gerust uw dinercheque mee!

Contactgegevens:

Moti Mahal
Nieuwezijds Voorburgwal 34
1012 SB Amsterdam
Telefoon: 
020-6250330
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Moti Mahal

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Spuistraat 4
1012 TS Amsterdam
Telefoon: 
0203586673
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Day's StoneGrill 1870 (ZO T/M DO, Accepteert alleen Fysieke Diner Cadeaukaarten)

Formosa Argentina

Amsterdam
A la carte and Argentijns
Adres: 
Nieuwezijds Kolk 16
1012 PV Amsterdam
Telefoon: 
0202338031
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Formosa Argentina

Sombrero Mexico Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Nieuwezijds Kolk 14
1012 PV Amsterdam
Telefoon: 
0686171515
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Sombrero Mexico Restaurant