Moro

Groningen (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Welkom bij restaurant Moro. Restaurant Moro is een restaurant dat is gelegen aan het Gedempte Kattendiep op een prachtige locatie in de Noordelijke stad Groningen. U kunt het restaurant al van ver herkennen aan de warme en sfeervolle verlichting die zeker wanneer het buiten donker is veel gezelligheid uitstraalt. Deze uitstraling is zeer zeker niet misleidend, want wanneer u met uw dinercheque binnenloopt bij restaurant Moro zal u gastvrij worden onthaald. Restaurant Moro is een Zuid-Mediterraan restaurant, zowel wat betreft de inrichting als wat betreft het eten. Wanneer u met uw dinercheque graag het allerlekkerste van de Zuid-Mediterrane cuisine wilt gaan ontdekken dan is restaurant Moro dan ook de perfecte plek om dit te doen.

Op de dinerkaart van restaurant Moro vindt u een variëteit aan smaakvolle, kleurrijke en geurige gerechten. De invloeden uit landen als Spanje, Marokko en het Oostelijke Middellandse Zeegebied zijn duidelijk te proeven. Met uw dinercheque kunt u onder andere kiezen voor een paddenstoelen fritatta met kikkererwten en sumak. Ook kunt u een geroosterde zoete aardappel met vijgen, rode peper en balsamico bestellen of zachte spareribs met een pittige strijksaus. Houdt u van vis? Kies dan voor de heerlijke krokante zalmfilet met frisse tomatensalsa, bosui, kappertje, couscous en harissa of ga voor een pittig stoofpotje van verschillende soorten vis, zeevruchten met saffraan, knoflook, tomaat en rode peper.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele heerlijkheden die u kunt bestellen bij restaurant Moro. Wanneer u met uw dinercheque graag een echt bijzondere Mediterrane culinaire avond wilt beleven dan is restaurant Moro zeker een geschikt restaurant voor u. Wacht dus niet langer en breng een bezoek aan dit sfeervolle etablissement aan het Gedempte Kattendiep!

Contactgegevens:

Moro
Gedempte Kattendiep 21
9711PL Groningen
Telefoon: 
0503603666
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Moro

Meer restaurants in de buurt

Hemingway's Cuba

Groningen
A la carte, Afhalen, Cocktailbar, Europees and Frans
Adres: 
Gedempte Kattendiep 23-1
9711PL Groningen
Telefoon: 
0505893409
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Hemingway's Cuba

Boccaccio

Groningen
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Steentilstraat 38
9711GP Groningen
Telefoon: 
0503112126
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Boccaccio

Bar Bodega Cervantes

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Gedempte Kattendiep 23
9711 PL Groningen
Telefoon: 
0503111875
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Bar Bodega Cervantes