Meneer Kebab

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Meneer Kebab maakt traditioneel Turks Streetfood zoals je die al eeuwenlang kan vinden in de straten en pleinen van Turkije. Zijn trots en passie is döner. Het zit hem in de familie. Voor Meneer Kebab zijn alleen de beste ingrediënten en zijn eigen familie recept goed genoeg. Hij gebruikt zijn eigen specerijenmix en vlees dat hij zelf marineert. Al zijn vlees wordt perfect gekruid en gemarineerd voor 48 uur. De Kebab wordt bereidt op de houtskool grill voor die echte authentieke BBQ-smaak. Hij zal je rechtstreeks naar de straten van Istanboel vervoeren.

Met onze 13 jaar ervaring in de branche, leveren wij alleen de beste kwaliteit en de beste service. Onze doel en missie is om jou de authentieke döner te laten proeven. Van onze döner tot aan onze broodjes en groente leveren wij niks anders dan verse ingrediënten. Daarom hebben we elke dag een op=op beleid om deze versheid te waarborgen.

Je proeft de ambachtelijkheid terug in ons eten.  Onze döners worden door ons zelf vers gemaakt. Voordat wij onze döner aan de spies zetten, marineren wij deze 48 uur van te voren. Hierbij gebruiken wij onze eigen, speciale marinade. Om jou de beste smaak en ervaring te geven, gebruiken we 100% echt vlees. Onze döner bestaat uit 70% kalfs en 30% lams vlees.

Contactgegevens:

Meneer Kebab
Mosplein 2
1031 AA Amsterdam
Telefoon: 
0206374748
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Meneer Kebab

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Semai

Amsterdam
Ethiopisch
Adres: 
Papaverhoek 35
1032JZ Amsterdam
Telefoon: 
0207866625
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Semai

Burgerij

Amsterdam
A la carte, Burgers, Internationaal and Lunch
Adres: 
De Ruijterkade 40B
1012AA Amsterdam
Telefoon: 
0207220850
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Burgerij
Adres: 
Kamperfoelieweg 160
1032 HV Amsterdam
Telefoon: 
0202246020
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Turquoise Meating