Memories of India (geen e-vouchers)

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u zich in hartje Amsterdam op Indiase wijze culinair in de watten laten leggen bij Memories of India. Bij Memories of India maken wij een grote en diverse hoeveelheid heerlijke Indiase specialiteiten. Ons restaurant ligt op loopafstand van allerlei prachtige Amsterdamse bezienswaardigheden. Met uw Dinercheque kunt u een dagje Amsterdam dus op heerlijk ontspannen wijze afsluiten bij Memories of India. Onze keuken is zowel geschikt voor beginnende eters van Indiase gerechten als door de wol geverfde Indiagenieters. Daar komt nog eens bij dat u al uw diner- en dieetwensen kunt doorgeven aan ons vriendelijke en attente personeel. U kunt bijvoorbeeld zo de pittigheid van uw gerecht naar keuze opschalen of juist iets minder heftig maken. Handig, als u niet zo goed tegen pittig eten kunt.

De Indiase keuken is bijna net zo gevarieerd als het land India en de bevolking van India zelf. Op onze menukaart proberen wij een representatieve selectie van gerechten neer te zetten. Zo proberen wij gerechten uit alle Indiase regio’s terug te laten komen op onze kaart. Van de hartige gerechten uit het noorden tot de pittige en kruidige gerechten uit het zuiden, het komt allemaal terug bij Memories of India. Als beginnende eter van de Indiase keuken is het verstandig om een combinatie te kiezen van een tandoorigerecht (bereid in een traditionele klei-oven) en een curry, zodat u meteen geïntroduceerd wordt met twee pijlers van de Indiase keuken. Uiteraard bereiden wij nog veel meer heerlijke gerechten. Echt iets om zelf te komen ervaren met uw Dinercheque.                                                                                                    

Laat u een avond op Indiase wijze in de watten leggen bij Memories of India en neem uw Dinercheque. Hopelijk komt u snel een keer bij ons langs!

Contactgegevens:

Memories of India (geen e-vouchers)
Reguliersdwarsstraat 88
1017 BN Amsterdam
Telefoon: 
020-6235710
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Reguliersdwarsstraat 86
1017 BN Amsterdam
Telefoon: 
0206220347
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Indian Thali (Verplicht reserveren via eigen website)
Adres: 
Reguliersdwarsstraat 121
1017 BL Amsterdam
Telefoon: 
0203708401
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Coco's Corner Amsterdam

La Casa Di Angelo

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Reguliersdwarsstraat 82
1017 BN Amsterdam
Telefoon: 
0202184220
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam La Casa Di Angelo