Mangia Pizza

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Als u van échte Italiaanse houtovenpizza’s houdt, moet u bij Mangia Pizza in Amsterdam zijn! Ze staan daarnaast bekend om de huiselijke sfeer en gastvrije bediening. Iedere gast wordt hier namelijk volledig in de watten gelegd. Het is ook mogelijk om uw Dinercheque hier te verzilveren. Daar zult u zeker geen spijt van krijgen! Geniet een hele avond lang van traditionele Italiaanse gerechten, bijzondere wijnen en een gezellig samenzijn. Mangia Pizza is dagelijks geopend vanaf 17:00.

Mangia Pizza is gevestigd aan de Amstelveenseweg in Amsterdam-Zuid. Een diner met uw Dinercheque is dus goed te combineren met een bezoekje aan het Vondelpark of het Van Gogh Museum. Op de menukaart van Mangia Pizza vindt u allereerst heerlijke ‘’antipasti’’, oftewel voorgerechten. Wat dacht u van carpaccio, vitello tonnato of een salade caprese? Het is ook leuk om diverse voorgerechtjes te delen met uw tafelgenoten. Bestel daarna een heerlijke verse pizza in ruil voor uw Dinercheque. Het pizzadeeg wordt dagelijks vers gemaakt en vervolgens krokant gebakken in de houtgestookte steenoven die speciaal voor Mangia Pizza is gemaakt. Dit zorgt voor de authentieke Italiaanse smaak waar u naar op zoek bent! Ze hebben zowel klassieke als een aantal hele bijzondere pizza’s, zoals de Pizza Tartufella met mozzarella, truffelsalami, olijven, oesterzwam en truffelolie.

Na uw pizza heeft u vast nog wel een gaatje over voor één van de heerlijke desserts van Mangia Pizza. Zo kunt u onder andere tiramisu, panna cotta, sgroppino of een citroentaartje bestellen. Helemaal Italiaans en heel erg lekker! Na het eten kunt u gewoon met uw Dinercheque afrekenen. 

Contactgegevens:

Mangia Pizza
Amstelveenseweg 63
1075VV Amsterdam
Telefoon: 
020-3315555
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mangia Pizza

Meer restaurants in de buurt

't Steakhouse

Amsterdam
A la carte, All you can eat and Grill
Adres: 
Amstelveenseweg 170
1075XP Amsterdam
Telefoon: 
0206715949
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam 't Steakhouse

Tulip Indian Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Amstelveenseweg 71
1075VV Amsterdam
Telefoon: 
0204004102
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Tulip Indian Restaurant

Spuntino

Amsterdam
A la carte, Internationaal, Italiaans and Mediterraans
Adres: 
Zeilstraat 32
1075SJ Amsterdam
Telefoon: 
0206626025
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Spuntino