Mallika Thai Food

Almere (FL)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Aziatisch and Thais
Omschrijving: 

U hebt nu de mogelijkheid om met uw dinercheque uitgebreid Thais te gaan eten in Almere. U kunt nu namelijk terecht met uw dinercheque bij Mallika Thai Food in Almere Buiten. Dit Thaise specialiteitenrestaurant wordt gerund door eigenaresse Mallika Sokool, die er persoonlijk voor zorgt dat u in haar restaurant het beste kunt proeven wat de Thaise cuisine te bieden heeft! Neem plaats aan een van de negen tafeltjes die het restaurant telt en probeer zo veel mogelijk gerechtjes uit! Mallika Sokool adviseert u graag over de verschillende smaken en mogelijkheden, dus vraag haar daar vooral naar!

Op de menukaart van restaurant Mallika Thai Food staan de meest uiteenlopende gerechtjes uit de Thaise keuken. Van heerlijke curries tot noedelgerechten en zoetzure maaltijden, by Mallika Thai Food vindt u het allemaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ‘Yum Nua’ als voorgerecht. Dit is een pikante rundvleessalade met limoen en Thaise kruiden. Ook lekker: een ‘Poh Pia Tod’. Dit is een loempia gevuld met kip of groente. Wilt u deze lekkernijen liever thuis opeten dan in het restaurant? Dat kan ook! U kunt heerlijke Thaise maaltijden afhalen, die voor u worden klaargemaakt terwijl u wacht in het gezellige restaurant. Als u wilt kunt u zelfs ook een kijkje komen nemen bij de bereiding van uw diner!

Bent u benieuwd geworden naar deze gezellige Thai in Almere Buiten? Neem dan uw dinercheque in de hand en breng snel een bezoek aan restaurant Mallika Thai Food!

Contactgegevens:

Mallika Thai Food
Bandastraat 68
1335 JW Almere
Telefoon: 
036-8449859
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Mallika Thai Food

Meer restaurants in de buurt

Tang Dynastie

Almere
Afhalen and Aziatisch
Adres: 
Sumatraweg 2
1335 JM Almere
Telefoon: 
036-5213010
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Tang Dynastie

Pyramide Fried Chicken

Almere
A la carte, Afhalen and Kiprestaurant
Adres: 
Sumatraweg 7
1335JM Almere
Telefoon: 
0365258677
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Pyramide Fried Chicken

Tiki Taka Toko

Almere
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oslostraat 45
1334CB Almere
Telefoon: 
0368418304
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Tiki Taka Toko