Maan Sheng

Klundert (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het plaatsje Klundert in Noord-Brabant vindt u restaurant Maan Sheng. Bij dit Chinees-Indische restaurant bent u vanaf nu met uw dinercheque van harte welkom. U kunt er de lekkerste specialiteiten uit de Chinese en Indische keuken bestellen, die u in het restaurant kunt nuttigen, maar ook kunt afhalen zodat u uw maaltijd thuis of op locatie op kunt eten. Restaurant Maan Sheng is gevestigd aan de Zevenbergsepoort, en is te herkennen aan het mooie witte gebouw waar het restaurant in huist.

U kunt bij restaurant Maan Sheng zeven dagen in de week terecht met uw dinercheque voor uw lievelingsgerechten uit de Oriëntaalse keuken. U zult veel van de gerechten wellicht kennen, zoals het alom bekende gerecht van geroosterd varkensvlees met een pikante saus die ‘Babi Pangang’ wordt genoemd of een traditionele Indonesische rijsttafel met verschillende rijst- en vleessoorten met bijpassende sauzen. Het aanbod bij restaurant Maan Sheng is zeer ruim, waardoor u nooit in één bezoek alle specialiteiten kunt proeven! Laat u vooral helpen door de bediening om voor u de lekkerste gerechten naar uw smaak uit te kiezen en meer te leren over de Chinees-Indische keuken.

Maan Sheng is het ideale restaurant om met uw dinercheque te bezoeken wanneer u in Klundert verassend uit eten wilt. Het team van het restaurant hoopt u daarom ook snel te mogen verwelkomen. U kunt natuurlijk met uw dinercheque betalen, dus vergeet deze niet mee te nemen wanneer u een bezoek brengt aan restaurant Maan Sheng.

Contactgegevens:

Maan Sheng
Zevenbergsepoort 6-8
4791 AE Klundert
Telefoon: 
0168402370
Nationale Diner Cadeaukaart Klundert Maan Sheng

Meer restaurants in de buurt

Gasterij 't Tolhuys

Klundert
A la carte
Adres: 
Zevenbergsepoort 43
4791 AD Klundert
Telefoon: 
0168402746
Nationale Diner Cadeaukaart Klundert Gasterij 't Tolhuys
Adres: 
Zuidhaven 97
4761 CT Zevenbergen
Telefoon: 
0168201010
Nationale Diner Cadeaukaart Zevenbergen Bakker Bart Zevenbergen
Adres: 
Brugstraat 7
4791 HM Klundert
Telefoon: 
0168853087
Nationale Diner Cadeaukaart Klundert Jacks Restaurant