Lunchroom Plaza t Snackhuus

Ruurlo (GE)
Soort keuken: 
Lunch
Omschrijving: 

In het centrum van Ruurlo vindt u op het Kerkplein Plaza ‘t Snackhuus, een lunchroom zonder pretenties. Hier kunt u met uw dinercheque genieten van overheerlijke grillspecialiteiten en snacks. Neem vooral plaats op ons terras op het Kerkplein, met uitzicht op de Dorpskerk. Op het terras kunt u lekker tafelen onder het genot van een heerlijke lunch. Denk hierbij aan dagsoepen, maaltijdsalades of broodjes met rosbief, gerookte zalm of brie. Bij Plaza ‘t Snackhuus is alles niet te versmaden!

Bent u na een lange dag in het gezellige centrum van Ruurlo wel toe aan een goede maaltijd? Of heeft u Huize Ruurlo bezocht en loopt u nu rond met een knorrende maag? Bij Plaza ‘t Snackhuus zit u altijd goed, ook met uw dinercheque. Bent u woonachtig in de buurt en heeft u geen zin om uw pyjamabroek uit te trekken? Ook dat is geen probleem, bij Plaza ‘t Snackhuus kunt u namelijk ook uw eten bestellen. Dit bezorgen zij met alle liefde bij u aan de voordeur. Ze maken het u zelfs zo graag makkelijk dat u online uw menu kunt bestellen.

Het team van Plaza ‘t Snackhuus is uiterst klantvriendelijk en staat altijd voor u klaar. ‘T Snackhuus is meer dan een cafetaria, hier is te genieten van hoogstaande grillgerechten en te kiezen uit vele TOP menu’s. Lunchen zonder echt ‘uit’ eten te gaan? Bij Plaza bent u dan altijd verzekerd van een lekkere maaltijd voor een schappelijke prijs. Beter nog, u kunt bij ‘t Snackhuus ook probleemloos afrekenen met uw dinercheque. Kom dus snel een keertje langs!

Contactgegevens:

Lunchroom Plaza t Snackhuus
Kerkplein 30
7261AZ Ruurlo
Telefoon: 
0573451532
Nationale Diner Cadeaukaart Ruurlo Lunchroom Plaza t Snackhuus

Meer restaurants in de buurt

De Naober

Ruurlo
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kerkplein 30
7261AZ Ruurlo
Telefoon: 
0573-454083
Nationale Diner Cadeaukaart Ruurlo De Naober

Eetwinkel 't Huus

Ruurlo
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kerkplein 30
7261 AZ Ruurlo
Telefoon: 
0573451532
Nationale Diner Cadeaukaart Ruurlo Eetwinkel 't Huus

Lunchroom Vicini

Ruurlo
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kerkplein 2
7261 AZ Ruurlo
Telefoon: 
0573785514
Nationale Diner Cadeaukaart Ruurlo Lunchroom Vicini