Los Argentinos Utrecht

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
Argentijns
Omschrijving: 

Grillrestaurant Los Argentinos is te vinden in één van de oude werfkelders aan de Oudegracht in Utrecht. Met uw Dinerbon kunt u aanschuiven in het sfeervolle restaurant of prachtige terras aan het water. Omdat het terras zich onder straatniveau bevindt, kunt u ontsnappen aan het drukke stadsleven en even helemaal tot rust komen. Met uw Dinercheque kunt u bij Los Argentinos een smakelijke Argentijnse maaltijd bestellen.

Op de uitgebreide menukaart van Los Argentinos mogen de échte Argentijnse steaks natuurlijk niet ontbreken. De vleesliefhebber is hier aan het goede adres! Ze bieden het allerbeste Argentijnse rundvlees van de pampa’s, genaamd Aberdeen Angus Beef. Door de juiste verhouding van het klimaat, de rijke bodem en uitgestrekte landschappen op de pampa’s is het rundvlees van de hoogste kwaliteit. Het vlees wordt vacuüm verpakt en gekoeld geïmporteerd. Hierdoor blijft het vlees vers, mals en sappig en behoudt het zijn typische smaak. Dit kunt u allemaal proeven met uw Dinercheque! Op het grillrooster worden de lekkerste specialiteiten bereid door de vakkundige chefs. Naast biefstuk bereiden ze ook kip en lamsvlees. Uiteraard maken zij ook met liefde een aantal vis- en vegetarische gerechten voor u klaar.

Bent u een liefhebber van spareribs? Voor slechts €17,95 krijgt u onbeperkt heerlijke spareribs die u zo van het botje af kunt trekken. U krijgt hier ook kruidige barbecue- of knoflooksaus en knapperige frieten bij. Dit kunt u uiteraard ook betalen met uw Dinercheque. Kom dus snel langs bij Los Argentinos en u zal zich in een charmant Argentijns dorpje wanen. 

Contactgegevens:

Los Argentinos Utrecht
Oudegracht aan de werf 127A/129
3511 AL Utrecht
Telefoon: 
030-2331444
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Los Argentinos Utrecht

Meer restaurants in de buurt

Hofman Utrecht

Utrecht
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Janskerkhof 17a
3512 BM Utrecht
Telefoon: 
030-2302470
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Hofman Utrecht
Adres: 
Breedstraat 8
3512 TW Utrecht
Telefoon: 
0624904901
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Café De Stadsgenoot

Soup Bros.

Utrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Potterstraat 6
3512 TA Utrecht
Telefoon: 
0613519997
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Soup Bros.